Комисията по външна политика на на САЩ обяви, че е

...
Комисията по външна политика на на САЩ обяви, че е
Коментари Харесай

Сенатската Комисия по външна политика в САЩ одобри санкции срещу Китай

Комисията по външна политика на на Съединени американски щати разгласи, че е одобрил законопроект за налагане на наказания на редица физически и юридически лица в КНР по отношение на активността на Пекин в противоречивите региони на Южнокитайско море, съобщи БГНЕС.

„ На днешното си съвещание Комисията утвърди законопроект № 1657 “, се споделя в изказване на Комисията, оповестено на уеб страницата й в Twitter. Законопроектът включва въвеждането на наказания против физически и юридически лица в Китай, които „ вземат участие в избрани дейности, свързани с териториални разногласия в Южнокитайско и Източнокитайско море “. Ограниченията включват блокирането на сметки и благосъстоятелност в Съединените щати на тези лица и отвод да им се издават американски визи.
 Републиканците в Сената скочиха против нов закон за изборните правила Републиканците в Сената скочиха против нов закон за изборните правила
Републиканците в Сената скочиха против нов закон за използване на националните изборни правила, който беше значим приоритет на партията на...

Санкциите, както е посочено в законопроекта, засягат лица и компании, които създават планове в зоните на Южнокитайско море, оспорени от страните от АСЕАН, а също по този начин вземат участие в действия, които заплашват стабилността и мира в тези области.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР