Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ затвори одитора

...
Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ затвори одитора
Коментари Харесай

SEC затвори одитора на Trump Media заради „мащабна измама“

Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати затвори инспектора на компанията за обществени медии на Доналд Тръмп, обвинявайки я в „ огромна машинация “.

Американският регулатор сподели, че компанията BF Borgers и нейният създател Бен Borgers са виновни за „ един от най-големите банкрути на едро от пазачи на нашите финансови пазари “.

Borgers, един от най-успешните инспектори на обществени компании в Съединени американски щати, беше упрекнат в петък в погрешно показване на клиентите, че работата на компанията ще дава отговор на стандартите на Съединени американски щати, и производство на одиторска документи.

Без да признава или отхвърля констатациите на SEC, компанията се съгласи да заплати наказателна клауза от $12 милиона, а Ben Borgers да заплати $2 милиона.

Borgers се разшири бързо, с цел да стане инспектор на стотици компании с дребна и микрокапация – в това число Trump Media & Technology Group на някогашния президент на Съединени американски щати – само че SEC сподели, че три четвърти от одитите й са неправилни.

Агенцията сподели, че се намесва, с цел да затвори вечно това, което н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР