Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC)

...
Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC)
Коментари Харесай

SEC най-накрая отговори на запитването на Coinbase

Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) публично отговори на запитването на третия правосъден окръг по отношение на продължаващия спор с Coinbase.

Изчерпателният отговор на SEC демонстрира трайно отвращение да обясни позицията си по отношение на регулирането на криптовалутите или да се ангажира с съответен график за правене на правила, макар експлицитните инструкции на съда. SEC отхвърля настояването на Coinbase за незабавни дейности, считайки го за “ “.

Комисията твърди, че към момента не е определила подобаващия метод на деяние заради обширния темперамент на петицията на Coinbase за основаване на правила, която беше показана преди няколко месеца и след това допълнена. SEC смята, че това е рационална позиция, като се имат поради събитията.

Важно е да се означи, че SEC подценява изказванията на своя ръководител, които ясно демонстрират неналичието на желание за издаване на нови правила.

Вместо това тя смесва тези изказвания като индикация за решение, като отхвърля, че те сами по себе си съставляват решение. Като ненадейно развиване на събитията, SEC показа планиран график за по-нататъшни дейности.

Съветникът на комисията чака, че ще може да даде рекомендация по отношение на петицията за основаване на правила на Coinbase в границите на идващите 120 дни.

Те предложиха да дават на съда отчет за напредъка до 11 октомври 2023 година

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР