Комикът Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев, които направиха

...
Комикът Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев, които направиха
Коментари Харесай

Край на дружбата: Любо Нейков и Евтим Милошев скарани за пари?

Комикът Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев, които направиха един от най-успешните продуцентски тандеми, към този момент не работят дружно по нови планове и с общия им бизнес на процедура е свършено. Двамата продуцираха едни от най-гледаните сериали и излъчвания, само че към този момент съвсем не поддържат никакви контакти, оповестява в. " Ретро " в последния си брой.

Още през 2019 година двамата разделиха част от компаниите си, само че в други продължиха да бъдат съдружници. Милошев осъществя свои планове независимо. Последните няколко месеца се оказали повратни за партньорството им. Комикът лаконино споделя, че Евтим си движи " своите планове ", с които той не бил изключително осведомен и нямали открити за в бъдеще да работят отново дружно. Според осведомени, двамата дългогодишни ортаци се сдърпали преди няколко години поради пари, а в този момент отчуждението им не е загадка за никого в артистичните среди.

Любо Нейков претърпя гръмък крах с предаването си „ Дъ Шоуто “, което бе свалено от ефира на Би Ти Ви единствено след няколко епизода поради слаб зрителски интерес.

„ Ние сме подготвени, когато малките екрани пожелаят нещо сходно, само че не можем да приказваме за 10-12 бройки и по какъв начин до края на годината нямаш право да снимаш на друго място… Да подписваш малоумни контракти, а на всичко от горната страна заплащането е много унизително “, дава отговор Любо Нейков на въпрос на Кристина Патрашкова в нейния подкаст дали „ Комиците “ ще имат нови епизоди. Така се оказва, че един от най-талантливите ни артисти е останал зад борда и като продуцент, и като шоумен. Според осведомени, Любо сега се издържал с театрални планове и отдавайки няколко парцела чартърен в София, които закупил в по-добри времена.

Евтим Милошев също е в усложнение. Миналата година той и екипът му снимаха втория сезон на престъпния сериал „ Дяволското гърло “ с Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Излъчването трябваше да започва тази есен по Нова, само че изненадващо бе отсрочено за по-добри времена. Според източници на Lupa.bg, най-вероятно сериала ще бъде показан идната пролет.

„ Уж заснехме втория сезон и трябваше да тръгне есента, а нищо не се чува. Няма и реклами. Може би е зле и не желаят да го излъчат. За да не се излагаме. Кой знае “, възмути се един от актьорите в продукцията Владо Карамазов в обществените мрежи неотдавна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР