Комикът категорично отказва да приеме обратно в живота си покаялата

...
Комикът категорично отказва да приеме обратно в живота си покаялата
Коментари Харесай

Рачков не може да диша Мария Игнатова: Никога няма да й простя!

Комикът изрично отхвърля да одобри назад в живота си покаялата се някогашна половинка и не може да й елементарни унижението, на което бе подложен. Рачков изрично не желае да я вижда и е сложил ултиматум там, където е той, крайници на погрешната Мария да не стъпва, написа „ Таблоид “. След раздялата си с Митко, русокоската не върви на светско празненство, на което присътва артиста. За да няма непотребни драми, екипът на „ Господари на ефира” по този начин правел графика с водещите, че двамата да не се засичат дружно на екран.

На служебните купони те авансово проучвали дали ще участва другия и избягвали да се засичат в едно и също заведение. Заклетата купонджийка не се появи на празненство предходната седмица, което подвигна брачната половинка на Маги Халваджиян Кремена. Тя отпразнува рожден ден на заведението, на което е притежател. На купона се събраха всичките й другари и близки, както и чиновници на компанията на клана Халваджиян. Традиционно на тези тържества Мария е в центъра на веселбата, тъй като е измежду най-близките приятелки на Кремена от 6 години. Изненадващо измежду героите на вечерта бе Димитър Рачков, който пък не е по шумните купони и рядко е посетител на сходни прояви. Макар че дълго баламосваха медиите, че са дружно, истината за края на връзката им лъсна на рождения ден на шефа им Магърдич Халваджиян през февруари предходната година. Тогава на празненството се появи единствено Игнатова, само че не сама, а с цирковия актьор Енчо Керязов. Рачков пък въобще не стъпил в заведението. Скоро по-късно Мария се изнесе от вкъщи на Димитър в Панчарево и заживя в къщата на майка си в „ Драгалевци”.

През пролетта на афтърпартито на имитаторското шоу „ Като две капки вода” Рачков още веднъж се появи без Игнатова. Никой от сътрудниците им обаче не посмял да го попита къде е русокоската, тъй като към този момент всички били наясно с финала на връзките им. Актьорът се стараел да се държи и да не му проличава много-много какъв брой страда за дългогодишната си половинка. Рожденият ден на Кремена Халваджиян през юли пък бе почетено от Мария, а Митко не пристигна на него, с цел да не се засичат. Месец по-късно двамата публично оповестиха раздялата си, въпреки че дълго време преди този момент живееха разграничени. Уви, обстановката имаше противен процес за Игнатова. Красавицата си бе постаила за цел да разведе акробата Енчо Керязов, с който кръшкаше на Рачков, само че той по този начин и не се реши да изостави брачната половинка си. В последна сметка, след 8-месечна загадка връзка, двамата сложиха завършек на връзките си преди Коледа. Това тотално унищожи Мария, която съгласно мълвата теши тъгата си в алкохол.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР