Комикът е поел всички разходи за адвокати на брат и

...
Комикът е поел всички разходи за адвокати на брат и
Коментари Харесай

Голяма Беда Застигна Комика Димитър Рачков. Не Успя Да Се Измъкне На Дългата Ръка На Съдбата! Дави Мъката В Алкохол Заради

Комикът е поел всички разноски за юристи на брат и поради него е съществено задлъжнял на бургаски лихвари. Запознати разясняват, че главницата по заема, който той взел от лихварите, възлиза на 100 000 лева, а месечните лихви са в размер на 8000 лева

Последното огромно заплащане на артиста във връзка проблемите на брат му е било преди месец. Тогава Петър беше задържан след обиск на жилището му в бургаския квартал „ Възраждане “.

В жилището му униформените откриха огромен буркан с бял прахуляк. До последно Петър твърдеше, че в буркана има хранителни добавки и стрити на прахуляк билки, само че резултатите от експертизата демонстрираха друго. След като беше потвърдено, че в буркана има опиати, братът на комика се снабди с обвиняване от Окръжна прокуратура.

Въпреки, че сега той е на независимост, магистратите към момента не са решили какво обвиняване да му издигнат – за владеене и/или за разпространяване на неразрешени субстанции.

На фона на всички тези проблеми, Димитър Рачков към момента не е претърпял и раздялата с Мария Игнатова. Комикът намира разтуха само в алкохола и постоянно разпуска с другари в заведенията в Студентски град.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР