Коментарът на Манолов идва на фона на решението на протестиращите

...
Коментарът на Манолов идва на фона на решението на протестиращите
Коментари Харесай

Димитър Манолов, КТ “Подкрепа”: Може да има стачка на енергетиците. Може да нямаме ток в студената зима

Коментарът на Манолов идва на фона на решението на протестиращите миньори блокадите на основни пътища в страната да бъдат вдигнати. Недоволните енергетици обявиха, че не са съумели да реализират евакуиране на проектите за обективен преход от Брюксел, само че митингът е дал публичност за проблемите в бранша.

 

" Това, че миньорите и енергетиците се отдръпнаха и блокадите паднаха без забележим резултат, не би трябвало да радва никого. Ще се търсят други способи. Може да има стачка. Може да нямаме ток в студената зима ", сподели още Манолов.

 

Според него казусът на протестиращите е в недоверието и въпросът бил по какъв начин съглашението ще бъде претворено в живота. " Тези хора редовно са лъгани най-малко 10 години и нямат доверие на политиците ", счита той.

 

Манолов изясни, че Европа слага рационални периоди за прекъсването на топлоцентралите - до 2055 година, а у нас се говорело надали не за следващата година. " Нищо не постанова работните им места да бъдат затворени без време ", безапелационен е синдикалният водач. Според него топлоцентралите могат да работят досега, в който някой предложи работеща техническа опция, а топлоенергията била единствената, която не зависи от нищо вносто.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР