Коментарът на хубавицата е по повод на слуховете, че титлата

...
Коментарът на хубавицата е по повод на слуховете, че титлата
Коментари Харесай

Мис България: Снимам се гола, за да давам добър пример на момичетата.

Коментарът на хубавицата е във връзка на слуховете, че купата „ Мис България “ може да й бъде отнета поради разголените снимки, които Радинела пуска в мрежата. Радинела, която прекара цяло лято на Миконос, сподели доста от себе си. Подобни разголени фотосесии през годините докараха главоболие на много родни миски. Такива фрагменти бяха проблем за Теди Бургазлиева през 2002г. и за Марина Войкова преди пет години.

„ Никой от уредниците на състезанието не се е свързал с мен за сходна информация, не мисля, че ще го създадат. Смятам даже, че не давам добър образец за младите девойки, тъй като демонстрирам красиви форми. Спортувам доста, всеки ден и съм образец за подражателство “.

Радинела е горда от обстоятелството, че не обработва фотосите си с фотошоп. Тя не е удовлетворена от годината, в която е носителка на короната. Тя споделя, че е очаквал да й се даде опция да се включи допълнително благотворителни начинания, с цел да бъде потребно на обществото.

„ Не упреквам никого по тази причина, може би повода е в мен. Самата аз съм казвала на организаторката на състезанието, че по-добре да не го бях печелила. Нищо хубаво не видях. Единственото хубаво е, че един ден на децата си ще споделям, че съм била „ Мис България “, отсече огорчена Радинела, за която купата не е донесла никакви облаги, написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР