Коментарът е от профила на автора във Фейсбук. Заглавието е

...
Коментарът е от профила на автора във Фейсбук. Заглавието е
Коментари Харесай

Един ваксинационен Пилат Понтийски си измива ръцете

Коментарът е от профила на създателя във " Facebook ". Заглавието е на " Дневник ". Поводът е акцията на Министерството на здравеопазването във " Facebook ", в която се популяризира миенето на ръце в миг, когато с помощта на всеобщата имунизация Западна Европа се върна към естествения живот. Преди три дни и кметът на Кричим насочи зов към съгражданите си, като уточни за едниственото надеждно средство против Ковид-19: " отдалеченост, маски, миене на ръце, персонална хигиена ".

Правя скрийншот, с цел да не изчезне този граунд-брейкинг гейм-чейнджинг криейтив на Министерството на здравеопазването.

Ние приказваме за имунизация, за ръководство на упованията, за повишение на доверието в институциите, за персонален образец, за съвременни връзки, а какво получаваме в отговор - домашна фотография на миене на ръце.

Феноменално!

Да, през месец март 2020 година това щеше да е настоящо.

Днес е безсмислено.

Днес е смешно.

Днес е нездравословно.

Нормалните страни подвигат рестриктивните мерки, тъй като имат 80% имунизация на популацията. Ние постановяваме ограничавания, тъй като 80% не имат вяра в науката. И по какъв начин Министерство на здравеопазването се бори с тази наклонност? Измива си ръцете.

 Евангелие съгласно ПилатС код Dnevnik10 получавате най-малко 10% отстъпка

Един имунизационен Пилат Понтийски.

За следващ път ще попитам за какво в Обществения съвет по осведоменост (или както там се казва) към Министерство на здравеопазването няма нито един информационен експерт. Нито един представител на BAPRA ( Bulgarian Association of Public Relations Agencies ), нито един представител на Bulgarian Public Relations Association, нито един представител на някоя от другите информационни асоциации.

Няма отговор. Пилат Ваксинийски си измива ръцете.

А от ден на ден животи си отиват...

Стига!

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР