Коментар на , комуникационен експерт, управляващ партньор в агенцията за

...
Коментар на , комуникационен експерт, управляващ партньор в агенцията за
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Защо ГЕРБ има поведение на зловреден софтуер?*

Коментар на, информационен специалист, ръководещ сътрудник в организацията за типичен и новаторски информационни услуги= SiteMedia Consultancy.



ГЕРБ са задали над 300 въпроса единствено за ден към новата администрация. Предимно обикновени, безсмислени ненапълно въпроси. Отговорите не носят информация, само че администрацията ще загуби доста време, до момента в който дори и официално отговори на всичко.

За пръв път сме очевидци на класическа DDoS офанзива, известна още като Атака за отвод на услуги. Но пренесена от виртуалния в действителния свят. И атакуваща действителната администрация.
Какво представля DDoS-атаката ли? Ето класическа формулировка: Зловреден програмен продукт от доста направления по едно и също време засипва една платформа с голямо количество запитвания, с цел да я блокира, и тя да стане недостъпна за всеки, в това число за естествените консуматори. И потребителите виждат, че платформата не работи и я хейтят, без да знаят, че зловредният програмен продукт е направил всичко това.

Днес ГЕРБ са задали 300 въпроса. Утре ще зададат 3000. Нищо не им пречи след два дни да зададат и 300 000.

И в случай че някой елементарен човек се опита да получи отговор или решение от администрацията, няма да получи нищо или ще го получи с голямо забавяне, тъй като администрацията е заета да дава отговор на безсмислените въпроси. Както и не може да се мисли по промени, по промени, по обезщетения, по нови закони, по нищо. И хората ще се питат за какво новите ръководещи нищо не вършат.
Да, това е държание на злотворен програмен продукт. Който целеустремено унищожава администрацията, институциите, медиите, естествения диалог в обществото и политиката. Който пречи на страната да си прави работата. Който пречи на хората да живеят умерено. Без да го интересува какво ще коства това на всички нас. И на страната. Само тъй като желае да поеме надзор.
Един актуален Нерон, истерично хилещ се измежду руините на горящята и раздраната ни от рецесии страна.
Срамно.

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР