Комбинацията от мед и канела носи много ползи за здравето

...
Комбинацията от мед и канела носи много ползи за здравето
Коментари Харесай

Как да си направим чай с мед и канела за отслабване

Комбинацията от мед и канела носи доста изгоди за здравето и ви оказва помощ да се преборите сполучливо с наднорменото тегло.

Напитката, от която се нуждаете

Ползите от меда и канелата не се лимитират само със загубата на тегло. В композиция те оказват помощ за подсилване на имунната и храносмилателната система и поддържат здравето на сърцето и костите, кожата, зъбите и косата в отлична форма.

Безспорно, самият мед има доста изгоди, само че може да бъде още по-ефективен, когато се комбинира с избрани храни. Например, когато се комбинира с канела, се реализира мощна композиция от витамини и минерали, в това число протеини, фибри и захар. Канелата е с ниско наличие на мазнини и от своя страна добавя здравословния коктейл с витамини А, Е, D и К, които не се съдържат в меда. Така получената композиция е в пъти по-полезна в сравнение с двата продукта да се употребяват настрана.

Два пъти по-силна

Тайната на това просто домашно лекарство е комбинирането на канела с мед и гореща вода. Изследванията демонстрират, че потреблението на канела и мед може да бъде извънредно потребно за намаляване и битка със сърдечно-съдовите болести.

Канелата контролира кръвната захар и метаболизма на глюкозата, което има позитивен резултат върху отслабването. А когато се комбинира с потребните резултати на меда върху изгарянето на мазнините и холестерола, които са нездравословни за вашата фигура, тази примес може да бъде мощен подтик в битката против затлъстяването.

Рецептата за известна напитка от мед и канела за намаляване

Тази рецепта се предава от уста на уста и от поколеие на потомство. Мнозина са скептични в самото начало, само че когато сами се убедят в резултата, не пропущат да я предлагат. Продуктите са ясни – мед, канела и вода. Ето какво би трябвало да извършите, с цел да постигнете позитивен резултат.

За една порция ще са ви нужни:

·         1 чаена лъжичка канела на прахуляк

·         1чаена лъжица мед

·         150 мл топла вода.

Метод на подготвяне:

·         Смесете канела с мед в чаша топла вода;

·         Разбъркайте добре и пийте на празен корем.

·         Ако желаете да отслабнете по -бързо, медът може да ви помогне за това. Опитайте с лимон, канела или джинджифил за по-забележим резултат.

След като постигнете стремежи резултат, предайте рецептата и на останалите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР