Комбинация между политически лица и експерти е най-добрата формула, за

...
Комбинация между политически лица и експерти е най-добрата формула, за
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Едноличното управление на Румен Радев трябва да приключи максимално бързо

" Комбинация сред политически лица и специалисти е най-хубавата формула, с цел да може да има ясна отговорност и да се знае за значимите за ясните решения, които би трябвало да се вземат, тъй като и решенията за еврозоната, и за Шенген ще нарушат избрани ползи в страната, би трябвало лицата, които вземат съответните позиции, да могат да отстоят тези решения ". Това съобщи пред БНР Искрен Арабаджиев, народен представител от ПГ на ПП-ДБ
 
И добави:
" Ако създадем държавно управление, то няма да е по обич, а с взаимно управление. Няма да кажем, че си стискаме ръцете и забравяме какво се случва в страната до момента, само че е значимо да се вземат законодателни решения, които могат да ни извадят от рецесията ".
 
Той посочи, че договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не престават, разисква се състав на кабинет, само че към момента няма публична информация:
" Казус по проблем се преглежда всяко министерство и всяко лице и се избира най-хубавият, който може да свърши работа на съответната позиция.... От самото начало сме декларирали, че съставът на държавното управление ще бъде подобен, че да може да свърши работата, за която ще бъде определено от Народното събрание. Да може да осъществя целите, които са значими за България - Шенген, еврозона, правосъдна промяна ".
 
Арабаджиев изрече мнение, че Асен Василев е най-хубавият вид за министър на финансите, само че още веднъж акцентира, че не знае дали кандидатурата му ще остане годна в продължаващите договаряния. " След думите на президента Румен Радев съм още по-убеден, че едноличното му ръководство би трябвало да завърши оптимално бързо ", изрично съобщи депутатът от ПП-ДБ.
 
  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР