Коматевско шосе се асфалтира днес в проблемния участък между бул.

...
Коматевско шосе се асфалтира днес в проблемния участък между бул.
Коментари Харесай

Асфалтират ударно Коматевско шосе и в събота

Коматевско шосе се асфалтира през днешния ден в проблематичния сектор сред бул. „ Александър Стамболийски “ и „ Никола Вапцаров “ в посока към надлеза, видя екипът на „ Марица “.

Движението по източното платно в този сектор е лимитирано и колите вървят в една от двете ленти, до момента в който се налива асфалт в крайната дясна. В западното платно от надлеза към Коматево трафикът от много време е възобновен, откакто в цялата права до ул. „ Модър “ беше инсталиран новият магистрален тръбопровод, а пътят - асфалтиран от бордюр до бордюр.

Офанзива кипеше през днешния ден преди обяд и на кръстовището на Коматевско шосе с бул. „ Никола Вапцаров “. Работниците обясниха, че в южната част от кръстовището трябваше да се свържат тръбите.

Пловдивчани, които живеят в квартала, останаха разочаровани, като научиха, че по едно и също време няма да се асфалтира южното платно на бул. „ Никола Вапаров “, защото този сектор не е включен в контракта за ремонтите. Наши читатели от квартала постоянно повдигат въпроса за тази част на булеварда, тъй като с неприятната настилка наподобява на грозна кръпка на фона на прясно положения асфалт в съседство.

Коментират, че община – Пловдив трябваше да задели средства за този сектор, с цел да се употребяват машините и да не се хвърлят на вятъра парите за пълнене на дупки.



За строителите събота е работен ден, откогато компания „ Драгиев и ко “ стартира да извършва контракта с „ ВиК – Пловдив “ ЕООД за промяна на тръбопровод на бул. „ Христо Ботев “, „ Копривщица “ и Коматевско шосе.

На бул. „ Христо Ботев “, където през седмицата стават инфарктни тапи, и през днешния ден слагаха нови чугунени тръби.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР