Командващият украинските ВВС Николай Олешчук съобщи, че украинските въоръжени сили

...
Командващият украинските ВВС Николай Олешчук съобщи, че украинските въоръжени сили
Коментари Харесай

Украйна свалила още два С-34

Командващият украинските Военновъздушни сили Николай Олешчук заяви, че украинските въоръжени сили са свалили още два самолета Су-34 в Авдеевското и Мариуполското направление . Русия не разяснява тази информация, оповестява Би Би Си.

По-рано в четвъртък Олещук.

Така, съгласно изказвания на украинските военни,.

Би Би Си прецизира, че в изискванията на война не може бързо да ревизира тези данни.

Forbes пише за аргументите, заради които броят на съветските самолети, свалени от украинските въоръжени сили, може да се усили внезапно.

" Възможно е украинските военновъздушно сили (ВВС) да са трансферирали някои американски пускови установки Patriot към мобилни екипи за противовъздушна защита , които са способни бързо да се придвижват покрай фронтовата линия и да поразяват съветски самолети с ракети PAC-2 (...). След това те бързо сменят позицията си и по този метод заобикалят контраатаки ", написа изданието на Forbes.

Изданието също по този начин написа, че украинските въоръжени сили очевидно са пренасочили някои от своите установки за противовъздушна защита NASAMS по-близо до фронтовата линия.

Су-34 е фронтов свръхзвуков изтребител-бомбардировач, предопределен за нанасяне на ракетни и бомбени удари по наземни цели на съперника в оперативна и тактическа дълбочина, както и за заличаване на въздушни цели на съперника, се споделя в документ на уеб страницата на съветското министерство на защитата.

На съветски изтребителя-бомбардировачи Су-34. Още един аероплан от този вид беше свален и на 24 декември. В края на януари Киев рапортува за
 Сирски: Украйна отблъсква съветските офанзиви, само че обстановката остава сложна
Сирски: Украйна отблъсква съветските офанзиви, само че обстановката остава сложна

Украинските сили са изтласкали съветските войски от село Орловка, западно от Авдеевка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР