Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха

...
Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха
Коментари Харесай

Зрители скъсаха от бъзик Гатьо Амазонката

Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха пленени от победителката в елиминационната борба тази седмица Виктория Йорданова

Двама от водачите на Гладиаторите към този момент са част от племето на Амазонките.

Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха пленени от победителката в елиминационната борба тази седмица Виктория Йорданова. Гладиаторите трябваше да платят висока цена откакто заложиха на състезател, който загуби кастинг борбата. Мъжете от племето предвидиха, че успеха ще бъде за Камен Стоянов, един от най-хубавите кандидати за присъединяване за сезон 5.

Той се изправи в двубой против първенеца от третия сезон на риалитито - олимпиеца Андрей Гридин. Гладиаторите подцениха Гридин, който завоюва борбата с голяма преднина и сподели, че към момента е несломим на Арената. Така олимпиецът си обезпечи и място в сезон All Stars на “Игри на волята ”. Новите членове на Амазонките Гатьо и Цветелин понесоха тежко решението на Виктория да ги плени и да се състезават за женското племе. Преди значимата териториална борба тя ще би трябвало да изравни силите като изпрати една от амазонките при Гладиаторите.

Зрителите обаче са повече от щастливи от прехвърлянето на Гатьо и Цветелин, видя Hotnews.bg. " Тези бабаити...намериха си мястото ", разяснява фен на Facebook страницата на Игрите. " Със сигурност към този момент новият прякор в живота на Гатьо е Амазонката ", " Че кой му е споделил на Гатьо че ще играе единствено с мъже в играта. То не бе мрънкане то не бе дуднене че жена му ще го напусне и т. н. Само той има жена и деца. Да си е стоял при тях или да се маха. Аман от простаци ", тържествуват други фенове. Вече се появиха е десетки мемета с облика на командоса.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР