Колумбийските власти отхвърлиха обвиненията на Венецуела за участие в опит

...
Колумбийските власти отхвърлиха обвиненията на Венецуела за участие в опит
Коментари Харесай

Колумбия отрече да е подкрепила преврат във Венецуела

Колумбийските управляващи отхвърлиха обвиняванията на Венецуела за присъединяване в опит за боен прелом в страната, гласи изказване на колумбийското външно министерство, съобщи БГНЕС.
Вчера министърът на вътрешните работи на Венецуела Нестор Реверол разгласи, че управляващите са предотвратили морско настъпление на колумбийски бойци в щата Ла Гуайра в северната част на страната. Според него, бойците са се пробвали да нахлуят в страната с моторни лодки. Председателят на Националното конституционно заседание на Венецуела Диосдадо Кабело съобщи, че осем нападатели са убити след отбиване на нападението, още двама са арестувани. Той сподели още, че един от арестуваните е сътрудник на американската администрация за битка с опиатите.
" Колумбия отхвърля изказванията на представителя на диктаторския режим Нестор Реверол по отношение на хипотетичния опит за " военноморско навлизане от група колумбийски наемни терористи, които се пробваха да влязат в страната с моторни лодки край крайбрежията на Ла Гуайра "... Това е безпричинно обвиняване за присъединяване на колумбийското държавно управление в спекулативна интрига ", се споделя в изказването на колумбийското министерство.
Според колумбийското външно министерство, обвиняванията на венецуелските управляващи " са по-вероятно опит за отклонение на вниманието от действителните проблеми и вътрешната рецесия в страната ".
Още: " Венецуела осуетила инвазия на наемници "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР