Колумбийските власти изгониха от страната двама руски дипломати, заподозрени в

...
Колумбийските власти изгониха от страната двама руски дипломати, заподозрени в
Коментари Харесай

Колумбия експулсира двама руски дипломати заради шпионаж

Колумбийските управляващи изгониха от страната двама съветски дипломати, обвинени в шпионаж, оповестява локалният вестник „ Тиемпо “, базирайки се на източници от колумбийското държавно управление.
Според вестника става дума за дипломатите Александър Паристов и Александър Белоусов, и двамата прекарали повече от две години в страната.
 Бивш чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ упрекнат в шпиониране за Китай Бивш чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ упрекнат в шпиониране за Китай
Бивш чиновник на американското Централно разследващо ръководство (ЦРУ) е упрекнат в Хонолулу за шпиониране за Китай, откакто беше ар...
Според източници, съветските дипломати са върди се, че с изключение на във военно разузнаване те са взели участие и в стопански шпионаж, проявявайки интерес към поверителна информация за употребата на минерални запаси.
Руснаците към този момент са напуснали Колумбия с полета Богота-Амстердам-Москва, написа вестникът.
Руската федерация неведнъж назовава обвиняванията в интервенция във вътрешните работи на други страни голословни. Русия неведнъж отхвърля и обвиняванията в опити за в разнообразни страни, а прессекретарят на президента Дмитрий Песков ги назовава " безусловно неоснователни ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР