Колумбийската полиция арестува сина на президента по обвинения в пране

...
Колумбийската полиция арестува сина на президента по обвинения в пране
Коментари Харесай

Арестуваха сина на президента на Колумбия

Колумбийската полиция арестува сина на президента по обвинявания в пране на пари и нелегално обогатяване , оповестява Ал-джазира.

Николас Петро и някогашната му брачна половинка Дейсурис Васкес са били арестувани по заповед на съда в Богота към 6 сутринта локално време. Президентът на страната Густаво Петро уточни, че няма да пречи на следствието.

Арестът на Николас Петро е огромен удар за държавното управление , което беше подложено на консервативни офанзиви и се бореше да поддържа двупартийната поддръжка за Колумбия в Съединените щати. Синът на президента назова обвиняванията против себе си " неоснователни ".

Николас Петро отхвърля вземал пари от наркотрафиканти  в подмяна на включването им в напъните на татко му за реализиране на мир в страната.

Правителство на Густаво Петро оглави предложение за " Пълен мир ", фокусирано върху убеждаването на незаконни групи да оставят оръжието си. Президентът даде обещание да подписа мир или да се откаже от съглашения с бунтовници и незаконни банди, с цел да постави завършек на 60-годишния вътрешен спор в Колумбия, който умъртви 450 000 души.
 Хиляди излязоха на антиправителствени митинги в Колумбия
Хиляди излязоха на антиправителствени митинги в Колумбия

Те показаха неодобрение против опитите за промени в здравната и пенсионната система
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР