Колоездачният отбор на Астана съобщи, че правата на колумбийския състезател

...
Колоездачният отбор на Астана съобщи, че правата на колумбийския състезател
Коментари Харесай

Отборът на Астана спря правата на колумбиец заради наркотрафик

Колоездачният тим на Астана заяви, че правата на колумбийския играч Мигел Анхел Лопес са спрени краткотрайно поради изявления в медиите, че е взел участие при положение на наркоразпространение в Испания, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според публикация в уеб страницата Ciclo21 полицията в иберийската страна изследва връзките му с доктор Маркос Майнар, професор в университета в Естремадура, който е разследван за хипотетичен трафик на опиати и пране на пари. Лопес, в началото очевидец по делото, е бил засечен на летище Мадрид-Барахас от полицията по отношение на следствието на Майнар, се споделя в медийния отчет, добавяйки, че обвиняванията се отнасят до разпространяването на медикаменти, които не са позволени в Испания.

За момента няма коментар нито от страна на сътрудника на колоездача, нито от полицията в Мадрид.

" Новините, които бяха разпространяване по медиите нощес, ни изненадаха и към момента нямаме подробна информация за протичащото се. Но по отношение на това тимът реши да спре правата на Мигел Анхел Лопес краткотрайно, до момента в който всички елементи не бъдат изяснени ", обявиха от Астана.

Мигел Анхел Лопес е едно от водещите имена в отбора на Астана. Той обаче не е взел участие в надпревари от май месец тази година, когато напуща Обиколката на Италия поради проблеми с тазобедрената става

В кариерата си 28-годишният Лопес има етапни победи в Обиколката на Франция, както и в тази на Испания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР