Колкото повече работим и се заравяме в съответните сектори, толкова

...
Колкото повече работим и се заравяме в съответните сектори, толкова
Коментари Харесай

Стефан Янев: Колкото повече работим, толкова повече намираме системен безпорядък

Колкото повече работим и се заравяме в съответните браншове, толкоз повече намираме освен това от безпорядък - систематичен хаос и липса на правила, сподели министър председателят Стефан Янев на доклад за миналия един месец от работата на служебното държавно управление.
Метафора на това, което заварихме са затревените, източени язовири, съобщи служебният министър-председател. Той съобщи, че демонстрациите на българите на площадите са посочили зрялост на демократичния развой и блян за смяна, която ще даде опция на жителите да усетят, че са водещи във връзка с политическия развой и че дефинират дневния ред на партиите.
Силата на жителите е, че те дефинират дневния ред, колкото по-бързо го разберем, толкоз по-добре. Служебното държавно управление показва кураж да оцени това, което намира и да показа реалистичната картина, съобщи Янев.
Премиерът сподели, че правилата, от които се води държавното управление, са бистрота и отчетност и всеки от министрите дава отговор за дейностите си.
За главната задача - подготовката на изборите на 11 юли, той сподели, че дейностите са на прав път и проблеми не се чакат.
Имаме ангажимент и да покажем нов жанр на ръководство, който да помогне на хората да преодолеят чувството за безвластие и безотговорност, поставяме основите на подобен вид политическо държание, който да бъде удължен от партиите, които ще влязат в идващия парламент, сподели още той.
По думите му посланието към всички е да гласоподават и да изразят своя избор.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР