Лена Бориславова наруши омертата и написала статус в мрежата. За

...
Лена Бориславова наруши омертата и написала статус в мрежата. За
Коментари Харесай

„Биволъ“: Бориславова чакала с нетърпение „съдебното дело“. Ние го чакаме още повече

„ Лена Бориславова наруши омертата и написала статус в мрежата. За страдание цялостен с операции “, написаха „ Биволъ “ във Facebook.

„ Кризисната опорkа, че това е „ политическа офанзива “ е неуместна, тъй като когато сме почнали следствието за документните злоупотреби, нейната политическа партия #ППДБ бе в интимни взаимоотношения с #Буда и #Пеевски за сформиране на бъдещата #Сглобка, с която ги „ изпраха “ престъпно и политически и ги възкресиха от политическата морга. Търсенето на „ политически “ претекст в журналистическите ни следствия е клиширано от ченгеджийските пропагандни щабове изказване, което се пуска в действие при всяка заплаха за изваждането на закононарушения или нелицеприятни истини за марионетките на #Статуквото. Откакто съществува Биволъ, при всички земетресения, които сме им предизвикали повтарят мантрата за „ политически “ актив от всички вероятни страни. Така че по тази логичност да сме " обслужили " всички политически сили поред във времето. Такива прецеденти са излишък от комунистическата цензура в метода на мислене на родната плутокрация! “, пишат още там.

Ето какво още гласи отговора на публицистите от „ Биволъ “:

„ Разкритието било „ с предизборна цел “. Подобна на първата опорка - близнак, която се върти дружно с нея като паразит в логореята на политиците от всички страни, според от това дали едно разобличаване ги обслужва или визира ползите им. По тази логичност при перманентни непрекъснати избори, проверяващите публицисти би трябвало да излязат в неопределен отпуск. също така сходен термин по отношение на следствия в медиите за политици, изключително преди избори, е също излишък от проченгеджийските закони и порядки, насадени в Прехода, че политици, депутати, министри и „ вся остлная сволоч “ би трябвало да си употребява надали не някакъв богоизбран „ имунитет “ от това да им бъдат разкривани тъмните или престъпни страни от живота. В страните от евро-атлантическата общественост сходно изказване би звучало налудничаво и невероятно. Точно в изискванията на някаква предизборна обстановка медиите изключително интензивно наблюдават да разкрият пред обществеността всичко за претендентите да я ръководят. Особено в Съединени американски щати, където предизборните акции траят няколко месеца, представяте ли си претендентите, а и самият президент да са „ свещени крави “ по отношение на журналистически следствия и медийни изявления? Този принцип е главен за задачата на медиите да покажат на публиката в цялостна бистрота за кого ще делегират правото да ги съставлява във властта. С една дума няма посткомунистическа „ предизборна “ цензура, която бе измислена за комфорта на политическата тайфа и нейното възпроизводство при подвластните медии и нагласените „ избори “, от чиято машинация България бе тотално унищожена.

Та би ни било забавно да довърши Лена изказванието си и да каже тъкмо чий избирателен интерес обслужваме ние, вадейки на бял свят едни цинични злоупотреби и данни за закононарушение на водещи политици /каквито са тя, Кирил Петков и Никола Минчев/ и каквото сме правили през цялата си журналистическа процедура. Нима всички разкрития през годините да вземем за пример, върху които те в този момент градят своите „ предизборни “ акции против съперниците си и най-вече довчерашни сътрудници и съратници Борисов и Пеевски са направени от тях, а не от нас през годините!? Това, което е тяхна заслуга е „ изпирането “ на корпулентните, съешаване с мафиотския модел, само поради пари и власт. Предавайки напъните и очакванията на всички почтени и свободни хора в България!

Бориславова чакала с неспокойствие „ правосъдното дело “ по проблема с фалшификациите. Ние го чакаме още повече, само че с безпределно биволско самообладание поради досегашната мудна работа на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи досега, тъй като проблема е пределно явен, неопровержимо доказуем и значим за цялата ни страна изобщо. Без значение от някогашни и бъдещи безпринципни #Сглобки с #Мафията, за които Лена и политическия им тим са корифеи.

Лена Бориславова декларира, че „ почита проверяващата публицистика “. Ние като обект на такова почитание не усещаме нищо сходно, в противен случай. Ако това беше най-малко малко истина, Лена и Кирил бяха да отговорят на простичките въпроси, които им изпратихме публично „ С почитание “ преди да публикуваме каквото и да е за подправените документи и подписи! От техния пресцентър обявиха, че те са известени и да чакаме възможен отговор. Ние, като проверяващи публицисти, работещи съгласно професионалните и етични международни стандарти, взехме решение да им зададем тъкмо по 1 /един/ елементарен въпрос, който не изисква огромно мислене и на който може да се отговори единствено с „ ДА “ или „ НЕ “. Тъй като до през днешния ден, към този момент 4-ти ден, не сме получили никакъв отговор от Кирил Петков и Лена Бориславова, а вместо това слушаме безумни и цинични политически мантри на спешния ПР, ще си позволим да им ги зададем обществено и се надяваме въпреки всичко да получим съответен отговор!

Въпрос към Кирил Петков:

„ Подписвал ли сте се под Протокол от 20.04.2021 година за разлепване на предложения и за привикване на Общо заседание на Сдружение " Да запазим Корал ", на което сте публично заменен като шеф с Мартин Драгулев? “

Въпрос към Лена Бориславова:

„ Получавала ли сте публично пълномощие от Председателя на Сдружение " Да запазим Корал " Атанас Русев да го представлявате? “

Отговорът на тези обикновени въпроси не би трябвало да отнеме повече от няколко минути, дано бъдат часове, тъй като това е нещо, което не може да се не помни или заличи в паметта на висшите ни политици. За страдание, до сегашния миг няма подобен отговор, нито от единия, нито от другия. Само ДА или НЕ е задоволително в тази ситуация, а това би било изключително значимо и за цялата общност, която има правото да знае истината.

Очакваме към момента с самообладание недадените отговори на Бориславова и Петков, тъй като те са значими за Върховен административен съд! Не имаме вяра още преди да бъде направена каквато и да е обява юристите на лена и Кирил да са ги посъветвали да не дават изказвания на публицисти. А в случай че е по този начин, значи това приказва единствено за себе си! “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР