"Колкото повече обичам една жена, толкова повече искам да я

...
"Колкото повече обичам една жена, толкова повече искам да я
Коментари Харесай

Ако я обичаш, моля те не я унищожавай...

"Колкото повече обичам една жена, толкоз повече желая да я нараня. Фрида беше най-очевидната жертва на тази отвратителна линия. " Диего Ривера

Знам, че я обичаш.

Ако не беше по този начин, нямаше да си с нея. Но защото ти си просто едно човешко създание с променливи страсти, може би си податлив да я обичаш по най-грешните способи.

Една здрава и щастлива връзка може да се трансформира доста бързо в деструктивна, в случай че се отнасяш доста по-зле, в сравнение с тя заслужава.

Въпреки това се надявам, че ще се опиташ да я обичаш вярно. Надявам се да хвърлиш всичките си лъчи на осъзнаване към вашата обич. Моля те, не пропускай да погледнеш в профил това, което имате. Разчовъркай го от вътрешната страна. Надявам се знаеш, че осъзнаването е точно това, което държи една връзка мощна.

Искам да запомниш по какъв начин изглеждаше, когато за пръв път я погледна.

Тя беше всичко, за което копнееше. Независимо дали става дума за нейната хубост, нейната дива природа, нейното възприятие за комизъм или нейната самостоятелност... в нея имаше нещо, което не беше разкрил в никоя друга до момента.

А това, което най-силно те обзе, беше нейната комплектност.

Ако я обичаш, пази я по този метод. Дръж я красива, хвани я дива, хвани я приключена и цяла.

Докато тя е стопанин на личната си орис, ми се желае да схванеш какъв брой значима роля играеш в живота ѝ. Начинът, по който се отнасяш към нея дефинира метода, по който тя самата ще види себе си - можеш за една секунда да я накараш да свети... или да се почувства изгубена и сама. Тя е скулптура в ръцете ти и единственото, за което се надява е да бъде държана с деликатност и зоркост.

 Weheartit

Ако я обичаш, апелирам те, не я унищожавай.

Тя към този момент е била разрушена преди и още веднъж от тази болежка не ѝ е нужна. Не към това се стреми. Ако е с теб, знай, че е преодоляла страха и несигурността си, с цел да бъде с теб. Тя е загърбила предишното си и е решила да даде на любовта още един късмет. Тя ти е поверила здравето на тази връзка... и цялостта на сърцето си.

Не я предавай.

Унищожаваш я в секундата, в която си мислиш, че я познаваш. Тя не е книга, която все в миналото ще прочетеш. Тя към момента е нещо, което би трябвало да бъде намерено - живей всеки ден по този начин, все едно я срещаш за първи път.

 Weheartit

Бъди тук. Присъствай. Нищо не я унищожава повече от прочувственото ти неявяване. Можеш да стоиш през целия ден до нея, без даже да бъдеш там. И въпреки всичко - можеш да си ужасно надалеч и да бъдеш компактно до нея.

Стимулирай страстите ѝ, мислите ѝ, съществото ѝ. Гмурни се в душата ѝ, по този начин както би се гмурнал в океан.

Знай, че ще я унищожиш, в случай че усети, че вместо да искаш тъкмо нея, просто се нуждаеш от нея. Ще съсипеш всеки сантиметър от нея, в случай че единствено я обичаш, когато самотата те удари. Защото тя търси любовта ти във всички моменти, освен, когато страхът и несигурността участват в живота ти.

 Weheartit

Знам, че страданието от твоето минало също те е разрушило по един или различен метод. Но не я бит единствено, с цел да може да имаш с кого да носиш прочувствения си багаж наедно с някого. Не я бит, единствено в случай че искаш някой да те поправи. Знай, че тя ще го направи с времето, без даже да се усетиш.

Нейната обич и наличие ще излекуват всяка една част от теб. Но, в случай че си с нея, единствено с цел да може тя да запълни празнотата в теб, тя ще разбере - и това ще я унищожи.

И, апелирам те, запомни, тя също не желае да бъде поправяна. Може би се е разкрила пред теб и е споделила всичката болежка от сложното си минало. Може би знаеш на какъв брой тъкмо части е схваща душата ѝ. Но тя не ти показа това, с цел да се опиташ да я поправиш - споделила ти го е, с цел да знаеш през какво е претърпяла, какъв брой е изтърпяла и по какъв начин това я обуславя като човек в този момент.

 Weheartit

Тя желае да схванеш, че твоите дейности към нея - дейности, стимулирани от обич, интерес и самообладание, е това, което в действителност има значение.

Не се отнасяй с нея като със счупена и унищожена жена. Тя има в себе си всички свои елементи, нищо, че може да са разпръснати на всички места. Приеми я с тях, само че не добавяй още повече, апелирам те.

Накарай я да разбере за какво е предходна през всички тези разрушителни връзки в предишното си. Накарай я да разбере, че е предходна през най-лошото, с цел да може да оцени по-доброто, което следва на вас двамата.

Ако в действителност я обичаш, приеми я, бит я с всичките ѝ дефекти и несигурности. Тя е толкоз несъвършена тъкмо толкоз, колкото си и ти. И единственото, за което се моли, е да показа несъвършенството си с теб. Тя желае да съблече душата си пред теб и да бъде напълно себе си.

 Weheartit

Тя желае да бъде с теб по същия метод, по който е пред огледалото - луда, дива и свободна. Ако не си кадърен и подготвен да я приемеш такава, каквато е, ще я унищожиш.

Ако я обичаш - построи я, тъй като тя ще свърши безусловно същото за теб. Не забравяй, че всяко твое изпитание към нея, ще се върне към теб двойно, в случай че не и тройно.

Ако ѝ покажеш луната, тя ще ти покаже цялата вселена.

Ако я заведеш до бунар, тя ще те запознае с океана.

Ако се отнасяш вярно с нея, тя ще те обича даже още повече.

Ако я обичаш добре, тя в никакъв случай няма да те не помни.

***

Още забавни публикации, които да прочетете:

Аз одобрявам огромните си гърди!

Ти си – денонощно

Как се научих да не изневерявам?

Неделя - ден за размишления, паники и пристрастености
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР