Колкото повече наближава премиерата на петнадесетия iPhone, толкова по-интересни стават

...
Колкото повече наближава премиерата на петнадесетия iPhone, толкова по-интересни стават
Коментари Харесай

Характеристики на iPhone 15 Ultra: дизайн, камера, цветове, цена

Колкото повече наближава премиерата на петнадесетия iPhone, толкоз по-интересни стават осведомителните течове за него. Инсайдери допускат, че най-мощният модел от серията, който ще можете да закупите, е iPhone 15 Ultra. Той ще получи нов 3nm чипсет, порт USB Type C вместо обичайния Lightning, рекордно нарастване на камерата и нови цветове. И също по този начин – най-голямата матрица, употребена в миналото в смарт телефоните на Apple.

Засега даже не се знае дали това ще е iPhone 15 ultra, или името му ще е с префикса Max. Но даже и в този момент има смисъл да се срещнем с вероятните характерности на флагмана на Apple, което приказва за цялото му великолепие.

Достойни за името “Ултра “ — характерностите на iPhone 15 Ultra

Компанията на Тим Кук ще смени съвсем 100% името на професионалния смарт телефон. Вместо 15 Pro Max би трябвало да се появи 15 Ultra, което се изяснява с стилната наклонност в имената на мобилните устройства и по-специално на съперниците на Samsung.

Дизайн на iPhone 15 Ultra

За разлика от по-евтините смарт телефони от Купертино, Ултра 15 ще има корпус от исполин. Основата ще бъде по-лека от сегашните 14-инчови iPhone, направени от неръждаема стомана или алуминий. Същевременно, 15 Ultra ще стане по-здрав — по-устойчив на рухване и надраскване.

Рамката на екрана ще стане по-тясна. Конекторът USB Type C ще размени Lightning — това е другата забележителна смяна в смарт телефоните на Apple през 2023 година Следователно, външното оформление на портовете също ще се промени.

Не бива да забравяме и динамичния остров, който образно ще направи екрана по-голям и ще усили комфорта при потребление.

Камерата на iPhone 15 Ultra — с най-хубавия зум

Твърди се, че ще участва най-хубавия пакет от камери – 48MP камера с перископна конструкция и двойна селфи-камера.

Първата ще може да доближава обектите на фотографията. Ако преди този момент допустимо най-голямото нарастване беше 3x, то в 15 Ultra зумът ще бъде 5x или даже 10x. Детайлността на фотосите, направени с iPhone 15 Ultra, е невиждана!

Цветове на iPhone 15 Ultra — кои са новите нюанси?

За почитателите на “ябълковите “ джаджи производителят предлага телефони на Apple в цветовете Midnight, Starlight, Product (RED). Новите би трябвало да са тъмночервени, близки до кафяви или кестеняви. Или ще бъде по-ярък, ален колорит, както се вижда от предоставената от китайски консуматор на Weibo информация. Същевременно, липсват данни за съществуването на обичайния виолетов цвят, тъй че дали iPhone ще се появи в тази версия е под въпрос.

Колко ще коства iPhone 15 Ultra?

Според информация на LeaksApplePro, предстоящият iPhone Ultra 2023 може да коства $1299 в най-евтината си настройка. Ще има нарастване с $200 по отношение на цената на iPhone 14 Pro Max. От своя страна, iPhone 15 Ultra в топ-версията си с 1 TB памет може да коства до $1799. Защо са толкоз скъпи? LeaksApplePro отдава това на инфлацията и възходящите индустриални разноски. По-специално, употребявайки по-съвременни и скъпи технологии на екрана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР