Колкото по-строги ултиматуми се чуват на преговорите от Русия, толкова

...
Колкото по-строги ултиматуми се чуват на преговорите от Русия, толкова
Коментари Харесай

Украински преговарящ: Колкото повече ултиматуми, толкова повече съпротива

Колкото по-строги ултиматуми се чуват на договарянията от Русия, толкоз по-упорита става съпротивата на народа на Украйна и колкото повече жители се активизират. Това сподели в коментар пред публицисти на 8 март съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк, представен от украинското онлайн издание.

„ Володимир Зеленски споделя, че договарянията - изключително когато една страна, която ясно знае по какъв начин да пази своите ползи - са двупосочен път.

Предложения за оферти. И предложенията би трябвало да бъдат съответни.

От своя страна съветската страна, неправилно оценявайки капацитета му, в началото направи неверен избор - да слага ултиматуми. Колкото по-строги ултиматуми звучат от тях, толкоз по-упорита е съпротивата на хората. Толкова повече украинците се активизират ", акцентира Подоляк.

Той добави, че Украйна няма да приема никакви ултиматуми, за каквото и да се отнасят те.

" Наистина имаме зад тила си десетки милиони украинци. И е малко евентуално десетки милиони руснаци да стоят зад някакви ултиматуми от Москва. Това са единствено пропагандни легенди.

Нашата позиция е елементарна: договарянията би трябвало да бъдат действителни и съответни. Колкото по-скоро съветската страна се съгласи с това, толкоз по-малко загуби ще понесе самата Русия, на първо място вследствие на тази война “, заключи съветникът на ръководителя на президентския кабинет.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР