Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с - , толкова

...
Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с  - , толкова
Коментари Харесай

Борисов за лидерската среща: Не произведе нищо - освен една нова разделителна линия

Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с " - ", толкоз по-добре. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народното събрание. 

По думите му лидерската среща не е произвела нищо, с изключение на още една разграничителна линия. И добави, че това е " помпозната демонстрация за издигане на претендент за кмет на София месеци преди изборите ".

" пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, тъй като бюджетът е отражение на управленката стратегия. Нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И несъмнено - наводненията. Какви ограничения, какъв брой пари, до каква степен са стигнали комисиите, по кое време хората в Северозапада ще видят резултати по дейностите на държавното управление. По нито една тематика не се приказва ", означи Борисов.

Няколко тематики желая да към този момент, които за мен са значими. Първата е тематиката " " - съдя тяхното държание обвързвано с експанзията, с провокацията, с езика на омразата. Тези, които ги поддържат са български граждани и могат да направят избор. Темата и " "  не съществува. Ние сме срещу това, което се случва във Варна, в София - експанзия, побоища. Има задоволителни текстове по КН, където тааква демонстрация може да бдъе осъдена. Те гледат от това, което вършат протестиращите преди - хвърлят яйца, домати, свински уши. 

Лидерът на изясни, че повода Мария Габриел да закъснее за вчерашната среща е, че е била среща с посланика на Йордания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР