Колкото и невероятно да звучи е факт, че bTV реши

...
Колкото и невероятно да звучи е факт, че bTV реши
Коментари Харесай

Решено! Александър Сано ще е водещ на „Островът на 100-те гривни“

Колкото и необикновено да звучи е реалност, че bTV реши най-малко един път да се вслуша в препоръките на феновете си и за откри нови лица за предаванията си. Така медията заложи на обичан артист, който обаче досега не е бил водещ – Александър Сано ще поеме „ Островът на 100-те гривни “, нещо като разновидност на класическия „ Сървайвър “, която следва да се снима.

До последно за мястото бе спрягат Филип Буков, само че явно Косъма от „ Под прикритие “ се е оказал по-подходящ.

 

Запознати настояват, че фактически Буков е бил любимецът за водещ, утвърден и от лицензодателя на надпреварата. Той обаче си разреши да нападне bTV и предаването „ Денсинг старс “, неудовлетворен, че е изнемощял прекомерно рано от шоуто. Филип е бил прецакан с ниски оценки, защото редовно закъснявал и влезнал в спор с продукцията.

След това пък в серия изявленията се изрече против шоуто и малкия екран, което подразнило управлението и било взето решение да се търси друго лице за „ Островът на 100-те гривни “. Така се стигнало до концепцията Косъма да поеме предаването.

Приключенското риалити е първият план, в който Александър Сано ще бъде водещ. То потегля с огромни поръчки, твърди се, че ще се снима на тропически остров, и надлежно ще се наложи артистът, прочул се като Косъма от „ Под прикритие “, да отсъства от вкъщи си за много дълъг интервал от време и да постави на пауза всички останали свои планове. Затова пък ще стане един от първите водещи на риалитито в целия свят. Тази привилегия му се пада по силата на обстоятелството, че форматът е напълно нов – основан е едвам предходната година, и малките екрани, които са го снимали досега, могат да се преброят на пръсти.

 

„ Аз съм човек, който обича провокации и всичко, обвързвано с някакъв авантюризъм. Мисля, че от дълго време не съм излизал от рутината си, считам, че иска ми се случи нещо доста забавно, и го чакам с неспокойствие. Видях преимуществата на този формат пред други сходни, които сме гледали досега, и ми стана доста забавно “, споделя Сано за новата си роля.

 

От Би Ти Ви потвърдиха новината, че продуцент на новото шоу ще е Ники Николов – досегашна дясна ръка на продуцентите на „ Фермата “ Андрей Арнаудов и Иван Христов.

Той твърди, че са избрали Косъма за водещ, тъй като е сложен като персона, какъвто би трябвало да бъде и спечелилият в новото риалити. Смяташе се, че най-подходящ за мястото е неотдавна отпадналият от „ Денсинг старс “ артист Филип Буков. Той обаче е обвързван със „ Сървайвър ", свален от програмата поради пагубен рейтинг на последния излъчен у нас сезон, както и с прекомерно доста други телевизионни излъчвания.

Сано от своя страна съблюдава известна хигиена в появите си на дребния екран. Най-вероятно по тази причина кандидатурата му е натежала пред тази на по-младия му сътрудник.

 

„ Островът на 100-те гривни “ към момента набира искащи за присъединяване. Очаква се фотосите да са през лятото, а от есента шоуто да бъде на екран и да се излъчва на мястото на „ Фермата “, което слиза от програмата на bTV.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР