Колкото и известен комедиант да е Пийт Дейвидсън, като че

...
Колкото и известен комедиант да е Пийт Дейвидсън, като че
Коментари Харесай

Всичко, което Пийт Дейвидсън иска от Ким Кардашиян

Колкото и прочут комик да е Пийт Дейвидсън, сякаш сега е по-популярен като следващото ново гадже на Ким Кардашиян. Няма да умуваме дали това е просто следващият опит да остане в полезрението на медиите, само че би трябвало да му признаем, че в този момент още веднъж ни накара да му обърнем внимание.
 Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и фотосите от сантименталната им почивка на плажа
Плажните занимания на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Много влюбени и доста секси

Напълно ненадейно, Пийт Дейвидсън разкри най-голямата си фантазия. Която пък се оказа обвързвана точно с актуалната му половинка.

Слава, популярна кариера, скъпа кола или " простичките " неща като семейство, деца, здраве и обич - това са някои от най-честите стремежи на хората. Вероятно доста от нас си мислят, че в света на шоубизнеса бляновете са по-скоро от първия вид. Но дали в действителност е по този начин? Пийт Дейвидсън сигурно опровергава това изказване.
 Снимка 580904

Актьорът малко и ясно декларира, че фантазията му е да стане татко. " Искам да имам дете. Това е като фантазия, която към момента не съм постигнал ", разкрива 28-годишният мъж в изявление пред Peacock`s Hart to Heart.

Дейвидсън разказва и по какъв начин си показва бащинството: " Би било толкоз занимателно. Да обличаш дребното хлапе... Толкова се вълнувам за тази глава от моя живот. Това е нещо, за което се приготвям занапред - да се развъртвам и да ставам все по-добър, тъй че, когато моментът да имам дете настъпи, да бъде по-лесно. "

И макар че е комик, а фантазията му е да има свое дете... неговото детство напълно не е било радостно, усмихнато и нехайно. Когато е едвам на седем години, Пийт Дейвидсън губи татко си, който е пожарникар. Така остава единствено с майка си и сестра си, написа yahoo.com.

Но компликациите не заличават най-съкровеното му предпочитание да има семейство, а животът му дава този късмет, срещайки го с Ким Кардашиян в края на 2021 година Двамата се грижат за четирите деца на риалити звездата от някогашния й брачен партньор Кание Уест.
 Кейтлин Дженър, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и какво счита за връзките на Ким Кардашиян
Колко зле се е държал Кание Уест с Ким

Признанията на Кейтлин Дженър

Можем единствено да пожелаем на Пийт Дейвидсън скоро да се снабди със личен правоприемник и да изживее огромния си идеал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР