Колкото и добре да живеят родните певци и артисти, все

...
Колкото и добре да живеят родните певци и артисти, все
Коментари Харесай

Певци и артисти на война с енергото: Калин Врачански на тъмно в банята, Дръпнаха шалтера на Деси Слава и Преслава и още…

Колкото и добре да живеят родните артисти и актьори, все в миналото се сблъскват с битовизмите и им се постанова да водят войни с разнообразни институции, като енергото да вземем за пример, написа " Телеграф ". Само преди седмица пианистът на именитата пънк група „ Хиподил “ Венци Мицов остана без ток поради неплатена сметка на стойност 51 лева Той разкри, че всеки месец превежда пари към едни и същи дати, този път се е наложило да доплати още 40 лв. за експресна услуга и все пак го оставили на мрачно.

Фактура

„ Никога през целия ми живот не бях попадал в обстановка да ми спрат тока за неплатена фактура. Днес това се случи. При състояние че всеки месец заплащам към едни и същи дати и в случай че дължа 51 лв. и единствено по една фактура. Какви ментални корифеи са и в какъв разказ на Кафка попаднах, ще ви опиша по-късно, в случай че ми пуснат тока, щото не е несъмнено макар близо 40-те лв., които дадох за експресна услуга. Тази компания или незабавно би трябвало да се подари на Гинка. Или да се даде на Джорджано и Гошо от Почивка “, написа 50-годишният музикант в обществените мрежи. Той употребява обявата, с цел да се закани на сдружението. „ Но оттук насетне считам да посветя живота си на ЧЕЗ. Тази подигравка с хората или ще спре, или персонално аз давам обещание да впрегна цялата си креативност, с цел да им се стъжни “, добави Мицов. Разкритията му предизвикаха редица мнения, измежду тях и на хора, които не виждат нищо неправилно в работата на ЧЕЗ. „ Защо все някой различен ни е отговорен за личните неточности “, написа другар на музиканта, а той дава отговор: „ Защото не са мои неточности! Но по-късно ще опиша в детайли. “

Електромер

В сходна обстановка е изпадала и певицата и публицист Ваня Щерева. На нея й дръпнали шалтера поради леко разминаване във времето за заплащане на тока. Тя изясни, че била на път и до момента в който се върне да внесе сумата, служащите към този момент режели кабелите на електричеството в магазина й. „ Бях покрила към този момент задължението си, когато се върнах в магазина и видях, че две момчета към този момент човъркаха в електромера. Казах им, че съм платила, а те ми отвърнаха, че съм 20-ата по ред, която си е платила, само че се стопира токът. Няма кой да ми заплати пропуснатите изгоди за ден и половина ", възмути се Щерева. Тя позвънила на телефона в ЧЕЗ, откъдето момиче на име Здрава Ангелова, като робот й обяснявало, че би трябвало да иде да си заплати и тогава ще й пуснат тока. Щерева упорито обяснявала, че е платила към този момент, само че момичето траяло да повтаря едно и също. " Аз, че закъснях, закъснях, само че и ЧЕЗ закъсняха с три часа да ми спрат тока ", ядосва се Ваня. От пиар отдела на енергийното сдружение дали обещание да й върнат парите за възобновяване на тока.

Авария

На мрачно е оставал и артистът Калин Врачански, само че той си признава, че самичък е отговорен поради това, че не следи изкъсо и постоянно какво се случва с режийните. „ Отлагам заплащането на сметките за ток, вода... един път бях тотално не запомнил и ми стопираха тока. Днес, на следващия ден, те минали три-четири месеца и ставам един ден – няма ток. Една заран пък влизам в банята и - оп, крещя си, да не съм не запомнил да си платя водата? Не мога да изляза! Казвам си, записка не съм видял, значи не може да са ми спрели водата. Влизам в интернет и цък, цък, всичко е наред – повреда “, споделя звездата от „ Братя “, „ Господин Х и морето “ и още куп други обичани сериали и филми.

Котле

Актрисата Катерина Евро даже поведе митинг против енергото поради това, че непрестанно я оставят без ток в къщата й в Кокаляне. Преди това тя се ожали от висока сметка - изхарчената електрическа енергия е за 60 лв., само че притеснителното е, че тя изобщо не е била в къщата си. Токът е изискуем за времето, когато тя бе във „ ВИП Брадър “. „ Фактурата за ток е за времето, когато бях в риалитито. Тогава домът ми е бил ненаселен. Дойдоха две сметки, за мен е безусловно неразбираемо какво се е случило. Един ледник е имало единствено включен, кажете ми по какъв начин ще направи тази сметка. Ще подам тъжба, това е безумно “, оплака се звездата от „ Оркестър без име “. Тя добави, че не се отоплява на ток, а с котле, което е на брикети. Бойлер също не употребява. Катето Евро добави, че сметката й за ток за времето, когато я е нямало, е толкоз, колкото заплаща нормално, когато си е вкъщи. „ Излиза, че живееш или не в къщата си, сметката за ток си върви “, заключи актрисата. По-късно тя се разпалва и против непрекъснатото прекъсване на тока. „ Подстанцията в Панчарево е издигната преди доста години, когато е имало доста малко къщи. Тук се разрастна доста регионът и очевидно непрестанно някакви кабели (аз не запознат съм тези работи) основават проблеми и ние доста постоянно нямаме ток, да не кажа съвсем всеки ден. По 2-3 часа стопира. Ние сме с дребни деца…Освен това котлетата ни работят с ток – щом спре токът и топлото стопира. Нямаме печки на въглища, тъй като е нездравословно и не употребяваме от години. Освен това – уредите ни, на мен котлето ми се скапе и платих 130 лева за ремонт поради токов удар. На хората уредите най-редовно се скапват. Аз, като спре токът, изпадам в смут, започвам всичко да изключвам от контактите, тъй като не се знае, като пристигна токът, какво ще гръмне. Просто не може да се живее по този начин.

Ние плащаме свиреп сметки. Аз тук имам един другар, който ми е доста непосредствен и знам, че се отоплява с печка на дърва, 200-300 лв. му е токът – той няма нито деца, живее самичък, несъмнено се пере веднъж в седмицата, самичък мъж, а моят ток е също 260 лв., като болейрът и всичко се топли от котлето. Аз сготвям на газ, единственото, което пущам с ток, това е пералня и работят 2 хладилника. Не може 260 лева от 2 хладилника и една пералня “, ожали се Катето.

Бушони

От надписани фактури се оплака и рок лъвицата Милена Славова. Тя е получила сметка за изразходвана електрическа енергия в размер на 74 лв., което я шокирало, имайки поради, че бушоните й в къмпинг „ Градина “ били изключени три месеца. „ Какво значи, когато в апартамент са изключени бушоните от 3 месеца и ми идва сметка от 74 лева Миналия месец отново имаше, само че единствено 10 лева Има нещо гнило май??? “, ожали се певицата. Тя не крие шока от сметката, защото жилището е необитаемо. Отрича и версията за кражба на ток, защото в постройката не живеят други фамилии. Преди това тя е чувала за сходни сметки, които действително няма от кое място да се начисляват, само че за пръв път й се случва самата тя да стане жертва. Заради тези проблеми тя реши предходното лято да пусне публикация в обществените мрежи: „ Дава се чартърен първокласно студио на " Градина ". Безплатен паркинг, климатик, басейн, оборудвана кухня, тв приемник. Може с домашни любимци. При интерес пишете. "

Камбана

Без електричество е останал на вилата и артистът Тодор Върбанов, извършил златния шлагер „ Миг като безкрайност “ и куп златни шлагери от остаряло време. „ Страхотно е на моето селце. Осем часа без ток. В София за петминутно спиране на електричеството... " Бием камбаната ". Страхотно успокоение! Преди малко дамата, която е до мен, предложи... на следващия ден да си тръгваме за София! В кой век живеем, в европейска страна?... май... " Хей живот здравей, здравей "! Ха, връщай се на село!!? “ - написа яростно във фейсбука си музикантът. Той е имал концепция със брачната половинка си Румяна да останат най-малко два-три месеца в селото. „ А нека, но едва ли “, разяснява след драмата с енергото мустакатият чаровник.

Ремонт

С забавен „ електрически “ проблем се сблъска преди време и кралят на фолкбаладите Орхан Мурад. При планов ремонт преди 3 година майсторите разменили неговия електромер с този на комшията. През това време всички сметки са платени, само че разбрали за недоразумението чак когато спрели тока на изпълнителя на „ Хиляди слънца “. „ Заради това, че моят апартамент е по-голям, сметката на комшията е била с 1470 лева повече, които би трябвало да му доплатя. Но енергото не ни дава ние с него да си се оправим, а ми изпратиха писмо, че би трябвало аз да ги внеса при тях, цялата сума да е едновременно, а до момента в който не платя, няма да ми пуснат тока “, описа за одисеята си Орхан Мурад. Той и фамилията му са били 4 дни без електричество, а през това време температурата е била 35 градуса. „ Посред лято и в епидемиологична конюнктура няма по-грозна и нечовешка постъпка от това “, гневен е артистът. Той е подал тъжби в пловдивската прокуратура, до омбудсмана и в комисията за отбрана на потребителите, само че отговори към този момент няма. „ На петия ден ни изнудиха да подпишем съглашение по техен формуляр, че сме съгласни със задължението, че няма да последват правосъдни дейности, макар че знаят, че са отговорни и са за съд. Направихме го, с цел да ни пуснат тока, другояче, в случай че бяхме завели незабавно дело, щяхме да сме на мрачно, до момента в който излезе решението на съда – година, две, пет “, изясни именитият музикант. Според съглашението задължението е разсрочено на 6-месечни вноски и Орхан Мурад е платил първата.

Дръпнаха шалтера на Деси Слава и Преслава

Фолкзвездите Деси Слава и Преслава са претърпели прекъсване на тока по време на работни задължения. На свое присъединяване на 8 март в столичен ресторант Деси Слава е претърпяла истински призрачен сън. Тя била поканена да пее в заведение, в което се оказало, че няма гардеробна. Това я принудило да употребява кафенето към ресторанта, което в този час не работело. Портиерът на постройката видял, че в кафето свети, и помислил, че някой е не запомнил да изключи осветлението. Той щракнал ключа и Деси Слава останала на мрачно в помещението. Тя се стреснала и се разкрещяла под паника и се успокоила едвам когато още веднъж станало ярко. От случката качеството на осъществяванията не спаднало и гостите останали удовлетворени от прекарването. Телевизия “Планета ” спря тока на най-голямата си звезда Преслава, която закри концерта за 11-ия рожден ден на музикалния канал " Планета " в НДК. Решението на уредниците бе, меко казано, необичайно, откакто публиката едвам дочака на сцената да излезе любимката им в края на 3-часовото шоу. Преслава справедливо бе най-желана от почитателите, които взривиха залата с овации и пееха дружно с нея. Тъкмо когато се очакваше тя да извърши най-малко още един шлагер, се оказа, че " номерът " й няма да мине. Организаторите просто й изключиха микрофона и до нея внезапно цъфнаха двамата водещи – Борис Дали и Пламена, които оповестиха края на концерта. Преслава единствено се усмихна и одобри, че би трябвало да слезе от сцената.

Строител измамил Явор от All Inclusive

Актьорът Юлиян Малинов, който гледахме като Явор в третия сезон на комедийния сериал на Нова телевизия All Inclusive, е останал без ток и вода поради машинация от страна на строителната компания. „ Моите родители имаха къща на този терен, подписаха контракт през 2007 година за изграждане на 7-етажна постройка против обезщетение, събаряйки нашата къща, ние получаваме обезщетение в постройката “, споделя Малинов. След като приключва постройката, строителят по този начин и не вкарва обекта в употреба. " Той изтегли заем от банка 1,2 млн. и изчезна – споделя артистът. – Банката му запорира останалата част с изключение на нашите компенсации и ги разпродаде на търг на останалите притежатели. Понеже той спря да ни заплаща, ние бяхме принудени да се върнем тук, с цел да охраняваме, а и нямаше къде да отидем. Върнахме се в постройката, имаше строителен ток, имаше вода. “ Останалите притежатели не живеят в постройката и са срещу семейство Малинови също да е там. „ Те започнаха да пускат тъжби против нас, че ние живеем нелегално в постройката и те желаят тока и водата да бъдат спрени и да запечата РДНСК постройката “, споделя преди години Малинов. Той добави, че се е оказал извършител на закона не по своя виновност. „ Има протоколи от ДНСК, че тя е безусловно приключена до акт 14 и е належащо въвеждане в употреба “, изясни тогава артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР