Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че

...
Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че
Коментари Харесай

Сексолог пред Edna.bg: Женската мастурбация - срамно, полезно, табу ли е?

Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че сме разкрили множеството секрети за любовта и секса, наподобява към момента съществуват някои показа и убеждения, за които си коства да попитаме експертите. 

Поради тази причина ние от Edna.bg подготвихме за вас един специфичен диалог със сексолога и психолог Гинка Георгиева. Зададохме ѝ въпроси по най-горещите тематики за секса, мъжете и дамите. И разбрахме, че някои публикувани вярвания са просто легенди, а други имат просто и много любопитно пояснение. 

 гинка георгиева Личен архив

Много дами считат мастурбацията за нещо срамно и неверно. Те не са наясно с изгодите от самозадоволяването или пък изпитват терзания да приказват ясно за това. Какво мислят експертите обаче по въпроса? 

,,Много ми е тъжно подобен въпрос изобщо да съществува в наши дни. Никакво табу не би трябвало да е, а нещо наложително ” , споделя Гинка Георгиева. 

Според нея даже е притеснително, в случай че една жена не се самозадоволява. 

Отделянето на време за себе си и в съкровен проект е извънредно потребно. Да познаваш личното си тяло, какво му харесва и какво не, кои са „ горещите “ точки и кой е най-прекият път до оргазма е изключително значимо, с цел да можем после, когато към този момент сме двама, да раздаваме и да получаваме удоволствие.   

Вижте в нашата изложба 11 невероятни изгоди от женската мастурбация:  
 11 невероятни изгоди от женската мастурбация  11 невероятни изгоди от женската мастурбация  11 невероятни изгоди от женската мастурбация  11 невероятни изгоди от женската мастурбация
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР