Дойде това време от годината, когато цветовете в цялата си

...
Дойде това време от годината, когато цветовете в цялата си
Коментари Харесай

Шеф Никола споделя тайната на фантастичния козунак

Дойде това време от годината, когато цветовете в цялата си бляскавост са част от живота ни. Денят се усилва, а с него и желанието, и апетитът за един свеж, топъл и апетитен козунак на тънки и нежни конци. С други думи, Великден е тук.

За да разкрием тайната на достойния за удивление козунак, потърсихме един началник готвач, който е врял и кипял в кухнята на пъкъла, само че бавният огън, на който е въртян там, не съумява да скрие усмивката му. Той влиза в кухнята апропо и за малко, само че остава в нея и до през днешния ден. За него можем да кажем, че е задоволително „ печен “. Той е началник Никола Симеонов.

Разкажи ни детския си спомен, обвързван с Великден.

Веднага се сещам за десетки такива истории, само че най-запомнящото се беше с яйцата в джоба и по какъв начин нямах самообладание да ги сборим в учебно заведение. Споменът ми за козунака е обвързван с баба ми и една остаряла дървена маса, на която тя блъскаше тестото. Гледах я с голям интерес и мислех, че всеки удар на тестото в масата ще бъде финален, само че тя продължаваше и продължаваше.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР