Колкото и да обичате да летите със самолет, това си

...
Колкото и да обичате да летите със самолет, това си
Коментари Харесай

Какво в никакъв случай не бива да правите преди полет

Колкото и да обичате да летите със аероплан, това си е постоянно стрес, тъй като би трябвало да се погрижите за толкоз доста неща. Да не приказваме за хората, които ги е боязън от самолети. Важно е да сте възнамерявали всичко добре авансово, да сте разпределили времето си и несъмнено да не забравяте нищо значимо. Ето какво в никакъв случай не трябва да вършиме преди полет:

1. Да сложите документите си в дребна чантичка.

Някои хора имат навика да прибират всички документи в обособена дребна чантичка, която постоянно да им е подръка. Само че колкото повече чанти имате, толкоз по-трудно е да следите за всяка една. Представете си една дребна чантичка какъв брой елементарно може да бъде забравена в такси или в кафенето на летището. По-добре сложете бордната си карта и паспорта в джоба на по-голямата чанта, а парите да бъдат разпределени на разнообразни места.

2. Да забравите да ревизирате авансово пътя до летището.

Да се изгубите преди полета си не е най-приятното нещо на света. В случай че възнамерявате да стигнете до летището с градски превоз, осведомете се авансово за маршрута до такава степен, както и за разписанието на превоза, с цел да не се окаже, че има ремонт или друга причина, заради която да не можете да стигнете по пътя, който сте си намислили. Винаги би трябвало да разполагате с авариен вид.

3. Да не си разпределите добре времето.

Препоръчително е да пристигнете на летището към 2-3 часа преди самия полет. Понякога това е прекалено много време и се постанова да чакате прекомерно дълго в кафенето или на неуместните летищни седалки. От друга страна, хората, които не обичат да потеглят прекомерно рано и да висят по летищата, рискуват да закъснеят или даже да изтърван полета си. Може би най-хубавото време за идване на летището е към час и половина преди полета, с цел да имате задоволително време и да не влизате в ролята на герои от комедиен сериал, които търчат от гейт на гейт, влачейки тонове куфари зад тила си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР