Колкото и бързо променлива да е модата, има дрехи и

...
Колкото и бързо променлива да е модата, има дрехи и
Коментари Харесай

Дрехите и аксесоарите, които не излизат от мода и с които никога няма да сгрешим

Колкото и бързо променлива да е модата, има облекла и аксесоари в никакъв случай не излизат от нея. Те са емблематични, трансформирали се в част от поп културата и способни да внесат небрежна грациозност във всяка визия.

И постоянно, когато имаме съмнения по отношение на това какво да облечем или какъв аксесоар да изберем, умерено може да посегнем към тези безконечни продукти - с които в никакъв случай няма да сгрешим. Затова е добре да бъдат неизменима част от дрешника ни, както прецизира Showbizz Daily.

Кецове Converse All-Star

Обувките са безспорна класика, която пасва добре на всичко - и на обичания ни чифт дънки, и на небрежно-елегантната рокля, и на тениски с къси панталони или миниполи. Най-добре е да заложим на белия цвят, тъй като това ще усили опциите за комбинации.

Яке Levi`s

Денимът в никакъв случай не излиза от мода. Якето на Levi`s е икона, която оцелява с течение на времето и еволюцията на трендовете. И колкото по-използвано е, толкоз по-добре наподобява.

Джинси Lee

И в случай че якето е Levis е якето, то панталонът ще е Lee. Във времето, когато тези джински се появиха, съумяха да провокират същинска гражданска война. И я не престават - даже и през 2023 година

Тениска Adidas

Черно лого на бял декор - в случай че сме фенове на спортното, комфортно облекло, няма по какъв начин да пропуснем този типичен вид.

Тренчкот Burberry

Трудно е да се каже кое идва по-рано - тренчкотът или Burberry. Това е типичният случай на дреха, която построява марката, и марка, която прави дрехата.

Обувки Dr. Martens

Те в никакъв случай не излизат от мода. И въпреки през днешния ден да има много разновидности на класическия модел, постоянно за предпочитане е високият, черен, с жълти шевове. А най-хубавото е, че към този момент се оферират и веган версии.

Чанта Chanel

Дизайнерската марка има голям брой емблематични продукти. Сред тях се откроява е подплатената чанта с верижка в дръжката и признака на марката начело.

Очила Ray-Ban

Очилата са измежду безконечните фешън аксесоари. Мнозина ги избират - без значение дали става дума за диоптрични или слънцезащитни модели. Защото с тях постоянно изглеждаме настоящи и съвременни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР