Колко всъщност знаете за т.нар. битка между двата пола. Какви

...
Колко всъщност знаете за т.нар. битка между двата пола. Какви
Коментари Харесай

Направете си този тест и бързо разберете какво знаете за “войната между половете”

Колко в действителност знаете за така наречен борба сред двата пола. Какви са, в случай че има такива съгласно вас, разликите сред мъжете и дамите?
Отговорете на изброените по-долу въпроси и вижте тълкуванието на отговорите в края. Ако желаете в действителност да оцените обективно личните си познания, не ползвайте Гугъл преди да сте дали отговор – той в действителност ще ви помогне и в този случай, само че дано е по-късно, написа здраве.bg.

1. Вярно или погрешно: спрейовете, които съдържат синтетични феромони, които би трябвало да притеглят другия пол, в действителност работят?

2. Кой съгласно статистиката прави по-редовно секс? Хората, които живеят сами или тези, които живеят по двойки?

3. Вярно или погрешно: има научни доказателства, че мъжете в действителност са по-умни от дамите?

4. Вярно или погрешно: необичайно, само че дамите, чийто растеж е под 1.60 м в действителност употребяват червен лак за нокти по-често от тези, които са по-високи?

5. Какъв % от хората позволяват, че биха могли да вършат секс на работното място?
А. 5
В. 12
C. 34
D. 60

6. Вярно или погрешно: дамите понасят повече болежка от мъжете?

7. Вярно или погрешно: мъжете са по-сколнни да поемят опасности в сравнение с дамите?

8. По какъв брой гена се разграничават мъжът и дамата?
А. 150
В. 4
C. 33
D. 78

9. Вярно или погрешно: от прочувствена позиция разводът е по-болезнен и се понася по-трудно от мъжете в сравнение с от дамите?

10. Според другите допитвания частта от мъжкото тяло, която дамите първо виждат е:
А. косата
В. задните елементи
C. очите
D. ръцете

Ето и отговорите:

1. Невярно. Въпреки многочислените опити да бъде потвърдено противоположното, на сегашния стадий няма научни доказателства, че тези спрейове вършат освен това от това да поизпразнят джоба ви.

2. Обвързаните с дълготраен сътрудник. 75% от тях настояват, че вършат секс един път седмично, до момента в който единствено 33% от живеещите сами настояват същото.

3. Невярно. Жените до неотдавна изоставали на общоприетите проби за просветеност: в миналото разликата стигала до цели 5 точки. В последните години резултатите се изравняват. И както е известно, съществуват спорни отзиви до каква степен тези проби мерят същински интелигентността.

4. Невярно. Току-що измислихме това изказване.

5. В. Т.е. повече от 1 от 10 ваши сътрудници, отивайки до стаичката, от време на време не се лимитират с това да си вземат кафе или да изпушат една цигара.

6. Невярно. Въпреки необятно публикуваното мнение, че дамите “носят” повече на болежка, за това няма никакви доказателства. Напротив – едно скорошно проучване, оповестено в New Scientist демонстрира, че прагът на сензитивност към болката при мъжете е по-висок.

7. Вярно. Данните от статистиката сочат, че при мъжете рискът от травми и съществени пострадвания вследствие на случай е два пъти по-висок в сравнение с при дамите. Лошата преценка и прибързаните решения най-вероятно играят решаваща роля за тази разлика. Как тогава е допустимо мъжете да са по-интелигентни (виж отговор 3)? Ако намерите разумно и потвърдено пояснение, вие ще сте първите.

8. D.

9. Вярно. Достатъчен брой проучвания към този момент са потвърдили това.

10. С. Ето за какво постоянно дамите виждат, когато мъжът “плъзне” взор по гърдите им, даже да е за част от секундата.

Как да изчислите резултата си:

8 до 10 верни отговора – Браво! Вие сте същински специалист във връзка с половете и сексуалността.

6-7 верни отговора – Имате какво да учите, само че резултатът напълно не е неприятен.

5 или по-малко верни отговора – Положението не е положително. Опитайте се да научите още нещо по въпроса – започнете с търсенето в Гугъл. Или гледайте “Сексът и градът”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР