Колко пъти ви се е случвало да звъннете на такси

...
Колко пъти ви се е случвало да звъннете на такси
Коментари Харесай

Повикай такси бързо и удобно, остави си време за близките хора!

Колко пъти ви се е случвало да звъннете на такси и да няма свободна кола или въобще да нямате опция да се обадите? Или пък ви се е налагало дискретно да излезете от неприятно състояние. TaxiMe предлага комфортно решение за неуместните обстановки, от които да се оттеглим неусетно. Кампанията на марката „ Викни, без да те чуят “ бързо придобива известност в обществените мрежи поради огромния интерес.

Реакциите към акцията са разнородни, само че тази, която се открои с посланието си, е видео коментарът на известния български артист и продуцент Александър Сано. В забързаното всекидневие не всеки път отдаваме нужното внимание на околните си хора. По този мотив артистът разяснява по какъв начин можем да си спестим времето за поръчка на такси, като го създадем през приложението. Според него тази функционалност ни дава опция да създадем жест към един от най-важните хора в живота ни – майката.

„ Колко постоянно използваме телефона си, с цел да се обадим на някой непосредствен? Аз незабавно се сетих за майка ми, на която признавам си, не ѝ звъня прекомерно постоянно. А тя постоянно го прави, с цел да ме попита „ по какъв начин съм ”, „ добре ли съм ”, „ дали ми се ядат сармички ” и просто се сетих какъв брой по-смислен вид има да употребиш едно телефонно позвъняване. Та взех решение да ви го споделя и да ви попитам вие какъв брой постоянно се обаждате на околните си или съответно на майките ви, с цел да ги попитате по какъв начин са ”, размишлява Александър Сано.



Забързаният темп на всекидневието допуска, че забележителна част от времето ни минава в диалози с хора, които не са част от нашия съкровен кръг. Общуваме с доста и разнообразни хора като сътрудници, клиенти, продавачи в магазина, треньори и даже оператори на телефонни линии. Тези диалози могат да бъдат разнообразни по темперамент и тематика, само че нормално изискват внимание и лишават време. От своя страна, това постанова редуциране времето за диалози с най-близките…или отлагането им за на следващия ден.

А не ви ли се е случвало да се приберете вечер след дълъг ден, да погледнете в телефона си и да прочетете по-рано пренебрегнатото известие от мама: „ Звънни, когато имаш време “?

Призивът на Сано е прочувствен и в действителност значим. Той ни припомня, че в света на забързаното ежедневие често забравяме да се вгледаме във значимите неща. Забравяме да се свържем с хората към нас, които обичаме и ценим. Сано ни подсеща да си дадем време, време за грижа и любов.

Цялото видео със Сано може да видите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР