Колко пари, имоти и превозни средства имат хората, които стоят

...
Колко пари, имоти и превозни средства имат хората, които стоят
Коментари Харесай

Шефовете на полиция, митница, НАП и НОИ в Пловдив декларираха скромно имущество

Колко пари, парцели и транспортни средства имат хората, които стоят отпред на пловдивските институции? Отговорът на този въпрос дава един път годишно Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, която разгласява данъчните заявления на властимащите. В уеб страницата на КПКОНПИ към този момент са оповестени декларациите на някогашни и сегашни ръководители на другите държавни институции.

Шефът на митнициата в Пловдив Павел Тонев е заявил два жилището в Пловдив, купени преди година с двор. Също по този начин той има 4000 лв. на влог. Колегата му от Национална агенция за приходите Валентин Найденов не е заявил нови парцел, брачната половинка му е обявила ипотечен заем на стойност 287 000 лв.. Семейството има и 8 000 лв. на влог.

Директорът на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов е вписал в декларацията си няколко влога на обща стойност 125 000 лв..

Бившият шеф на пловдивската полиция и сегашен основен секретар Петър Тодоров е заявил два жилището в Пловдив и къща с двор в Бойково. Имотите са добити в предишни години. Той показал в декларацията си и влог от 27 500 лева

Предшественикът му Йордан Рогачев и брачната половинка му са се сдобили в два имота в Брестник и Прослав, всеки с размери 1 декар, като парцелите са вписани на името на Николета Рогачева. Бившият шеф има и 50 декара земеделска земя в разнообразни местности край Стрелча. Сдобил се е и с " Фолксваген Каравел " на лизинг, на стойност 80 700 лева

Настоящият шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Димитър Балев има жилище в Пловдив и 15 декара земи край село Градина. Той и брачната половинка му Весела Балева са заявили два автомобила от марката " Шкода ".

Вече някогашният регионален шеф Ангел Стоев е заявил 280 000 лв. влогове и налични финансови средства. Той има непретенциозен апартамент от 36 кв.м в Пловдив, както и ателие в София от 59 кв.м. Сред активите му са с и апартамент на акт 14 в Чепеларе от 54 кв.м.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР