Колко често ви се е случвало да използвате само една

...
Колко често ви се е случвало да използвате само една
Коментари Харесай

Kакво не трябва да слагате в куфара преди път?

Колко постоянно ви се е случвало да употребявате единствено една част от багажа си в куфара? 

За тези, които желаят да си спестят освен от заплащането на непотребни такси, само че и да пътуват с по-лек куфар, съставихме лист с неща, без които можете да се справите по време на почивката си.

Печатни списания и книги

Четенето е чудесна активност. Но по-добре вземете таблет или друга електронна джаджа със себе си (смартфон с размер на екрана също е подобаващ за тази цел).

Домакински електроуреди

Едва ли при пътуването ще ви е нужна ютията или машата за коса. Ако отседнете в хотел там нужните уреди сигурно ще са на ваше разположение. 
 Аксесоари за пътешестване, без които не можем Аксесоари за пътешестване, без които не можем
Когато тичате из терминала на летището, търсейки безвъзмезден излаз преди дълъг полет, закъсали на неловко приблизително място по време на пътув...

И сигурно концепцията да стилизирате косата с маша или сешоар по време на морската ви отмора, не е доста добра. Все отново не забравяйте, че слънцето, морска вода и тази в басейна в допълнение изтощават косата.

Облекло

Помислете добре преди да сложите в куфара си облекла, разнообразни от тези, които сте привикнали да носите. Ако задачата на вашето пътешестване е да си починете умерено и да избягате от рутината за известно време, шикозните рокли и скъпите костюми надали ще ви бъдат комфортни. Това се отнася и за обувките, изберете единствено тези, които са ви комфортни. 

Бижута

Със сигурност ще се чувствате по-добре, в случай че по време на почивката си не носите бижута. Ако те са направени от евтини сплави, ще потъмнеят от морската сол. 
 Няколко трика при класификация на куфар с багаж за повече място Няколко трика при класификация на куфар с багаж за повече място
Често, когато се подготвяме за пътувате, слагаме повече неща, в сравнение с куфарът ни би могъл да побере. Колкото и да скачаме върху него,...

Парфюми в огромни опаковки

Не претоварвайте багажа си с парфюм в тежки бутилки. Освен това нормалният мирис може въобще да не е подобаващ за нови условия, изключително в случай че миризмата е сладникава. Със сигурност в по-горещ климат ще я усещате задушаващо.

Кърпа за баня

Кърпата за баня заема доста място в куфара ви. Със сигурност на мястото, където ще отседнете, ще ви дават кърпи.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР