Количествата са предназначени за близо 50 населени места без вода

...
Количествата са предназначени за близо 50 населени места без вода
Коментари Харесай

„Девин“ ЕАД дарява близо 24 тона вода за Българския Червен кръст


Количествата са предопределени за близо 50 обитаеми места без вода в Хасковска област след замърсяването на река Марица

 

„ Девин “ ЕАД подарява близо 24 тона изворна вода на Българския Червен кръст (БЧК). Количествата са предопределени за питейните нуждина хората в над 50 обитаеми места по поречието на река Марица, чието водоподаване е прекратено след замърсяването.

„ В моменти като този има компании, които се отличават с тяхната подготвеност за поддръжка и опция да реагират в точния момент при такива провокации. Благодаря на Девин , които още веднъж се отзоваха стремително бързо на апела за помощ на жителите в страната. От началото на годината компанията подари над 130 тона чиста, натурална вода за хората – първо за Перник при режима на водата, а по-късно за потребностите на лечебните заведения в цялата страна при справяне с последствията от пандемията “, споделя ръководителят на БЧК акад. Христо Григоров.

„ Девин “ ЕАД има дълга история на поддръжка за БЧК и е подкрепила стотици хиляди хора в потребност, в това число при пороите и бедствията в Северозападна, Североизточна и Южна България през 2017 и 2018 година, наводненията в Република Македония през 2016 година, както и при други акции на филантропичната организация.

 

За „ Девин “ ЕАД

От основаването си през 1992 година „ Девин “ ЕАД е водач на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист регион в района на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – изворна, минерална и газирана вода. Фирмата е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със лична комерсиална и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „ Девин “ ЕАД е виновен корпоративен жител, който влага в икономическото, обществено и културно развиване на обществото посредством начинания, ориентирани към районното развиване, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 година компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

 

За Spadel

Spadel е европейска фамилна група, чиято задача е да посреща потребностите на потребителите от натурална хидратация. Компанията предлага бутилирана натурална минерална вода, изворна вода и освежаващи питиета въз основата на натурална минерална вода. Тя развива комерсиалните марки Spa и Bru в страните от Бенелюкс, DEVIN в България и Wattwiller и Carola във Франция. Устойчивото развиване е основна част от ДНК на Spadel Group и е определящо за тактиката й за корпоративна обществена отговорност до 2025 година В края на 2019 година в Spadel Group са били заети 1336 души.

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР