Коли и камиони масово се движат в насрещното на скоростния

...
Коли и камиони масово се движат в насрещното на скоростния
Коментари Харесай

Почна се! Коли и камиони масово карат в насрещното на скоростния път между Мездра и Ботевград /видео/

Коли и камиони всеобщо се движат в насрещното на скоростния път сред Мездра и Ботевград, научи организация BulNews. Сигналът за безумното шофиране бе изпратен в редакцията ни от водач, който пътувал за София към 7.30 часа тази заран.
Водачът е снимал видео сред Мездра и Ребърково. На него се вижда, че в насрещното – за Враца, карат коли, микробус и цистерна, пътуващи в посока столицата. По думи на мъжа, малко преди Турския завой два ТИР-а, които се движели вярно към Враца, са щели да отнесат погрешно каращите возила. Цяло знамение е, че е избегната злополука, защото е съвсем несъмнено, че тя е щяла да бъде съдбовен край.
Според водача, изпратил ни фрагментите, объркването при водачите идва от неточно поставените пътни знаци при Мездра, в посока София. Очевидно водачите не схващат къде да завият и влизат в насрещното, където не престават пътя си.
Пред наш кореспондент мъжът описа, че толкоз се е тормозил, като видял всичките коли от другата страна на пътя, пътуващи в неговата посока, че се замислил дали самият той се движи вярно, защото в неговата лента имало по-малко коли в посока София, в сравнение с в другата.
Видео може да видите    и  .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР