Колективният Запад и сценарият Леопардова шарка“На 23 юли 2022 г.

...
Колективният Запад и сценарият Леопардова шарка“На 23 юли 2022 г.
Коментари Харесай

Защо генералният директор на СЗО обяви извънредно положение заради маймунската шарка?

Колективният Запад и сюжетът „ Леопардова шарка “

На 23 юли 2022 година генералният шеф на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесус разгласи хипотетичната зараза от маймунска шарка за изключителна обстановка за публичното здраве от интернационално значение.

Два дни по-рано комисията за изключителни обстановки на СЗО към този момент прегледа опцията за оповестяване на изключителна обстановка по отношение на експлоадирането на маймунската шарка, само че взе негативно решение заради цялостната липса на справедливи аргументи за алармиране. Тогава Гебрейесус се съгласи с това решение, само че ден по-късно промени решението си с тъкмо противоположното.

Какво стана? Кой даде командата на генералния шеф на Световната здравна организация? Изглежда, че са му били посочени последствията от избягването на СЗО от проекта, създаден за тази организация, който беше показан през май 2022 година на срещата на здравните министри от Г-7 в Берлин. Като част от тази намира се организира по този начин наречената бизнес игра - симулатор на предсказуема (или по-скоро прогнозирана) нова „ пандемия “.

„ Пандемията от ковид става все по-малко плашеща. Това обаче още не е краят, а новите провокации на пандемия към този момент са налице. Епидемията от маймунска шарка сега провокира неспокойствие и специалистите са съгласни, че в бъдеще ще има още пандемии.

За да бъдат по-добре готови за това, в сравнение с за пандемията от ковид, министрите на опазването на здравето на страните от Г-7 в този момент стартират симулация: експлоадиране на „ леопардова шарка “, разяснява Augsburger-Allgemeine срещата през май в Берлин.

Германският министър на опазването на здравето Карл Лаутербах сподели на конференция на 18 май: „ Моите сътрудници и аз се застъпваме за сключването на пандемичен пакт, този пакт би трябвало да може да разпознава бъдещи огнища по-бързо и да реагира на тях по-ефективно. “

Колективният Запад е бил хазаин на игри за симулация на пандемия от едра шарка и преди: през 2001 година това беше бизнес играта Dark Winter, през 2003 година беше Global Mercury, през 2005 година беше Atlantic Storm, през 2018 година беше Clade X. През октомври 2019 година Центърът на Джон Хопкинс за здравна сигурност (CHS), в съдействие със Световния стопански конгрес на Клаус Шваб и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, симулира „ пандемия от ковид “. Това беше известното Event 201 („ Събитие 201 “).

Играта за бизнес симулация в Берлин (май 2022 г.) беше наречена Scenario „ Leopard Pox “. Сценарият гласи: „ Организацията [т.е. СЗО] афишира изключителна обстановка за публичното здраве от интернационално значение. “ Сценарият допуска, че „ леопард ухапва човек, предава му рисков вирус на едра шарка “, който той е хванал, като е изял маймуна - вирусоносител; това " води до [човешка] зараза с едра шарка и по-късно международно разпространяване на едра шарка. "

„ Ученията на министрите на опазването на здравето от Г-7 след публикуването на публикацията в Bild за това провокираха разгорещени полемики в Twitter “, написа немският портал News.de. “ Един консуматор на обществени медии непосредствено попита: „ Колко ни коства това безсмислено събитие за следващата подправена пандемия? “

Германските медии спекулират, че в Берлин се е разиграл сюжет на „ пандемия “ от маймунска шарка под работното заглавие „ Леопардова шарка “, което в този момент е сменено с „ Маймунска шарка “. Леопардът в легендата за новата " пандемия " остана. Твърди се, че нулевият пациент е бил екскурзиант, ухапан от леопард, който преди този момент е изял болна маймуна.

Повечето леопарди живеят в Субсахарска Африка, в Нигерия. Генерал-лейтенант Игор Кирилов, шеф на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на Руската федерация, оповестява: „ Според отчета на СЗО въвеждането на западноафриканския вариант на патогена на маймунската шарка произлиза от Нигерия, друга страна, на чиято територия Съединените щати разпростряха своята биологична инфраструктура. Според наличната информация в Нигерия има минимум четири биологични лаборатории, следени от Вашингтон “.

Кирилов прикани СЗО да проверява работата на финансираните от Съединени американски щати нигерийски лаборатории в Абуджа, Зария и Лагос.

В редица модерни научни проучвания маймунската шарка се смята за херпетично заболяване, породено от захапване от маймуна. „ Пациентите, получаващи имуносупресивна терапия, са доста податливи на зараза с маймунски херпесвирус “, написа съветският вирусолог Иван Кокоткин.

Съгласно данните на американската национална платформа VAERS, към 3 юни 2022 година Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати (CDC) са записали и изследвали 18 026 случая на инфекции с херпес и херпес зостер, зародили като нежелани реакции при инжектиране на ваксини против Covid-19.

Официални данни на държавното управление на Съединени американски щати потвърждават, че имунизацията против Covid-19 усилва риска от развиване на херпес, в това число маймунска шарка при хората, минимум 50 пъти.

Наскоро оповестените поверителни документи от Pfizer Corporation показаха заболяване, съвсем идентично с маймунската шарка, автоимунно формиране на мехури като един от нежеланите резултати на имунизацията на Pfizer.

Зад насърчаването на „ пандемията “ на ковид и новата опасност от „ пандемията “ на маймунската шарка стои Глобалният алианс за ваксини и имунизация (GAVI). Той включва държавните управления на страните от Г-7, СЗО, УНИЦЕФ, Световната банка, компании, които създават и създават ваксини, както и разнообразни фондации, в това число Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. GAVI доставя ваксини допълнително от 70 страни по света.

Членовете на алианса GAVI направиха страхотни пари от „ пандемията от ковид “. Сега те имат намерение да продължат бизнеса си, защото маймунската шарка, основана в нигерийските военни биолаборатории на Съединените щати, се популяризира.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР