Колегите от Sportal.rs публикуваха материал за работата на легендарния капитан

...
Колегите от Sportal.rs публикуваха материал за работата на легендарния капитан
Коментари Харесай

В Сърбия: Илич възроди ЦСКА - може да спре доминацията на Лудогорец

Колегите от Sportal.rs разгласиха материал за работата на именития капитан на Партизан Саша Илич отпред на ЦСКА - София. Както е известно, сега " алените " са отпред в efbet Лига, откакто в сряда победиха Ботев (Пловдив) в отсрочен мач от петия кръг.
 Шопов: Всички в Нидерландия знаят ЦСКА Шопов: Всички в Нидерландия знаят ЦСКА
" Илич съживи армейците - ЦСКА заплашва да постави завършек на превъзходството на Лудогорец ", пишат сръбските сътрудници. " Легендарният капитан на Партизан години наред водеше белградските " черно-бели " до трофея като пълководец на терена, а в този момент показва лидерските си умения и в треньорството. Преди началото на сезона Саша Илич се зае с извънредно предизвикателна задача, в която той и столичният ЦСКА се пробват да пресечен дългогодишнината доминация на Лудогорец в българския футбол. Засега се оправят добре, защото след 13 изиграни кръга армейците са преди всичко ", означават още сърбите.
 Саша Илич готви промени в състава на ЦСКА - София Саша Илич готви промени в състава на ЦСКА - София
" Като цяло наподобява, че Илич се оправя ужасно към този момент в първото си интернационално предизвикателство в клуб, който смени цели седем треньори през последните две години ", приключват от Sportal.rs .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР