Колегите на трагично загиналия при катастрофа вчера на обходния път

...
Колегите на трагично загиналия при катастрофа вчера на обходния път
Коментари Харесай

След тежката катастрофа със загинал край Враца: Таксиметрови шофьори излязоха на протест, искат справедливост

Колегите на трагично починалия при злополука през вчерашния ден на обходния път във Враца таксиметров водач Алипи Алипиев излязоха на митинг в центъра на Враца, видя кореспондент на организация BulNews. 
Проявата е проведена от сина на умрелия Павел Алипиев. Поводът е, че водачът на ТИР-а, предизвикал съдбовния случай, ще бъде освободен от ареста през днешния ден. Опечаленият мъж описа, че случаите с турски водачи не са необичайност, а законът не разрешава задържането им за повече от 24 часа. Той упорства за обективни санкции за всички, нарушили закона, без значение от тяхната народност.
Днес следобяд пред Пощенска банка във Враца се събраха почернените близки на Алипиев. Присъстваха и негови дългогодишни сътрудници, които го описаха като добър човек, който не нарушавал закона. Те са безапелационни, че в случай че и турчинът е спазвал ограничаването за скорост, не би се стигнало до съдбовен излаз при случая. 
В знак на съпричастност и митинг, шествие от таксиметрови коли потегли от разнообразни места във Враца и мина по улиците на града. По този метод водачите от разнообразни компании показаха недоволството си от освобождението на виновника за гибелта на техния сътрудник. Някои от тях бяха сложили върху предните си стъкла цветя, в памет на Алипи.
Припомняме, че съдбовният случай стана нощес, към 19.40 часа, а за него писа организация BulNews.



На кръстовището сред кв. “Кулата “ и село Нефела се сблъскаха такси „ Шкода Фабия “ и турски ТИР. При жестокия удар на място почина 57-годишният водач на таксиметровата компания „ Корект “. Полицията открила, че 41-годишният лидер на тежкотоварния камион е бил под въздействието на амфетамин. 



Алипи оставя след себе си брачна половинка, деца и малко внуче. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР