Колегите на трагично загиналия край Шабла подполковник Валентин Терзиев не

...
Колегите на трагично загиналия край Шабла подполковник Валентин Терзиев не
Коментари Харесай

Колеги и приятели се сбогуваха с Валентин Терзиев с емоционални думи и видео

Колегите на трагично починалия край Шабла подполковник Валентин Терзиев не стопират да скърбят за него.

Малко откакто въздушният ас беше заровен през вчерашния ден с почести, неговият сътрудник и другар Кирил Гинев написа трогателен статус във Facebook:

" Прегръщам те! Липсваш ми доста! Не знаех, че те обичам толкоз доста! Днес би последната сирена! Готовност номер 1! От моторите... Запуск!... Ще се забележим горе! И да знаеш... още веднъж ще летим на церемониал дружно в спарката, само че на друго място и по друго време! И този път ще минем още по ниско, тъй че хората да чуят камбаните на " Александър Невски " от нашето минаване. Да знаят, че Терзо бе в действителност прелестен, в действителност... Та стягай спарката и направи таблицата! Аз ще нося полетните листи! И да не пропуснеш да сме двамата още веднъж! И помоли Господ да ни пази! Защото аз не съумях да се помоля както би трябвало за теб, до момента в който бе измежду нас! Щом животът не е безконечен и гибелта не е безкрайна. Никога няма да е същото! НИКОГА! ", написа Гинев.



Други сътрудници и другари на починалия по време на учението край Шабла водач на МиГ-29 се сбогуваха с него с прочувствено видео в интернет. В него се виждат архивни фрагменти от полети на Терзиев през годините - фигури с изтребителя във въздуха, както и хвърчене в нощни условия. Кадрите бяха качени в YouTube и в страницата на Военновъздушните ни сили.

Към видеото е написано: " Терзо, ти и твоята усмивка ще останете в сърцата ни вечно! Продължавай да летиш и бдиш над нас! "

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР