Колеги на жертвата блокираха движението на Орлов мост Таксиметров шофьор

...
Колеги на жертвата блокираха движението на Орлов мост Таксиметров шофьор
Коментари Харесай

Какви са вероятните причини за убийството на таксиметров шофьор в София

Колеги на жертвата блокираха придвижването на " Орлов мост "

Таксиметров водач почина след побой в София.  Всичко се случило  след засичане на пътя в столичния кв. " Разсадника ". За нещастието е арестуван  23-годишен мъж. А сътрудници на умрелия таксиметров водач се събраха на импровизиран митинг и блокираха придвижването по " Орлов мост " късно в събота, търсейки правдивост. 

Инцидентът става в  столичния кв. " Разсадника ". Повод за сбиването е засичане на пътя. По информация на Нова таксиметров водач засякъл лека кола, в която са били момче и момиче.  Петя Илиева става очевидец на спора, предава nova.bg.

" Видях двете коли по какъв начин се засякоха. От колата изскочи юноша и стартира да постанова водача на таксито и той излезе от колата. Като най-вероятна причина за експанзията е това, че са се засекли на еднопосочната улица ", споделя Петя Илиева.



На мястото идва и братът на таксиметровия водач. " Брат ми звънна и единствено чух " Брат, буят ме ". Не можеше да приказва по телефона. Изтичах до тук да видя какво става. Видях го в колата целия жълт. Докато отида до него брат ми припадна и си глътна езика. С какво са го били, по какъв начин са го били - не мога да ви кажа ". 

След багра 34-годишният водач на такси изпада в безсъзнание и се свлича на земята. А незабавните медици на място само установяват гибелта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е умрял в резултат на побоя, при рухване на земята или е получил инфаркт. 

Инцидентът става на метри от болница " Света София ". " Толкова ли не можаха да смъкват една инсталация да му оказват помощ. Все отново това е болница. Да родилно е. Но е болница и са медици. Как могат да позволен младо момче да си отиде, три дечица е оставил ", съобщи Весела, братовчедка на умрелия. 

Нападателят е арестуван в Министерство на вътрешните работи болница с хематоми. Той има регистрации за шофиране след приложимост на алкохол и дрога. По неофициална информация проверяващите работят  и по втора версия - за това, че в абсурда се включва другар на таксиметровия водач, с който се нахвърлят да бият  23-годишното момче. Близките на починалия мъж, обаче упорстват за правдивост.  

" Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук ", показа братът на умрелия.  

След нещастието в символ на митинг близки на таксиметровия водач отидоха пред полицейското ръководство в региона, а по-късно блокираха бул. " Тодор Александров ". В блокадата се включиха и таксиметрови коли. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР