Коледното настроение вече започва да завладява света, къщите стават приветливи,

...
Коледното настроение вече започва да завладява света, къщите стават приветливи,
Коментари Харесай

По какъв начин украсяват коледната елха всички зодии

Коледното въодушевление към този момент стартира да превзема света, къщите стават приветливи, а хората бързат да си купят коледна елха и да я украсят. Но всяка зодия има свое друго виждане по отношение на украсата на коледното дръвче. Сега ще научите по какъв начин зодиите обичат да окичват елхата си.

Овен

Овните не обичат прекомерните украшения и избират по-семплите украси. Важното е да са изискани и стилни, не е нужно да са претрупани. За тях окичването единствено на едно борово стръкче би било задоволително, в композиция с няколко гирлянди и запалени ароматни свещи.

 коледна декорация

Телец

Телците обичат да отсрочват приготовленията за Коледа до последния миг. Но в случай че решат да украсяват, те го вършат качествено и стилно. Имат огромно въображение и всякога се стараят да окичат дома си в разнообразна одеждa по отношение на миналогодишната. Предпочитат да си купуват нови играчки, а не да употребяват старите.

Близнаци

Близнаците отделят много от времето си, когато решат да слагат декорация вкъщи. Може би се сещат в последния миг за това, само че несъмнено го вършат с копнеж. Предпочитат тематичните ярки цветове - алено и зелено или бяло и синьо.
Украсяват с дебели гирлянди, слагат венци на входните порти, закичват с лампички на всички места. И по-късно се гордеят с постигнатото и описват на другите хора за това.

 коледна декорация

Рак

Романтичните домошари - Раците, избират по-нежните и деликатни украси. Без същинска елха няма по какъв начин да мине нито една същинска Коледа за тях. Те харесват да украсяват елхата с типичен стъклени играчки и обожават миризмата на коледните сладкиши.

Лъв

Лъвовете се мотаят, когато става дума за украси, само че решат ли да стартират, по-късно нямат спирка. Предпочитат всичко да е изпипано до милиметър вкъщи и държат да слагат играчките и гирляндите на несъмнено място. Обичат лъскавите украси в златно и сребърно. 

 коледна декорация

Дева

Около Девите домът замязва на работилницата на Дядо Коледа. В дома им можете да видите гирлянди, лампички, снежинки и какво ли още не. Елхата им постоянно е със забележително огромен брой играчки, микс сред остарели и нови.
Домът им е съвършено спретнат и би трябвало да внимавате да не бутнете нещо - Девите постоянно се ядосват на това.

Везни

Мързелът при Везните е легендарен. Те се двоумят до последно по какъв начин тъкмо да декорират дома си преди Коледа. Думите им постоянно са по-големи от дейностите. На драго сърце дават задачата по украсяването на някой различен и след това са подготвени да го похвалят за резултата.

 коледна декорация

Скорпион

Скорпионите могат да трансфорат дома си в уютна приказка, само че им би трябвало нужното предпочитание за това. Те избират една и съща декорация всяка година, като не си падат по непрекъснатото пазаруване на нови играчки или гирлянди. Затова неведнъж килерите им са цялостни с коледни такъми.

Стрелец

За Стрелците украсата за Коледа не е най-важното нещо в живота, тъй като те са в непрекъснато придвижване. Предпочитат да пътешестват на разнообразни места, в сравнение с да търсят украси. Все отново най-после съумяват да украсят небрежно и неведнъж става доста уютно, тъй като го вършат непринудено.

Козирог

Това е зодия, която не обича да харчи ненужна съгласно тях пари за нова коледна декорация. Те си имат непрекъснати кашони с играчки, свещи, чинии, лампички и украшения, които вадят от мазето или тавана малко преди Бъдни вечер. Предпочитат зеления или аления цвят и не обичат непотребните опити. За тях е значимо хората, с които ще седнат дружно на масата.

Водолей

Водолеите обичат сантименталната класификация за Коледа. В дома им може да видите падащите от камината коледни чорапи, панери с плодове, коледни клонки, набрани от някоя планина и други сходни. Украсата им постоянно е стилна и изненадваща, без ненужно претрупване.

Риби

Рибите бързат да украсят за Коледа още от ноември месец. Те се вълнуват най-вече, когато този ярък празник наближи. Започват да носят коледни облекла, пускат си коледни песни, сменят чиниите и чашите с коледни. Купуват си голяма елха, която я поставят на очевидно място и я украсяват охолно и стилно.

А вие по какъв начин празнувате Коледа? Опишете ни в мненията.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР