Коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще се

...
Коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще се
Коментари Харесай

Коледно карнавално бягане във Варна ще раздава награди тази събота

Коледно карнавално тичане с награди и брънч празненство ще се организира в навечерието на празниците - на 18–ти декември, (събота), на входа на Морската градина. Организатори на самодейността са дирекция „ Спорт “ към Община Варна и съдружие iRun.  

В 9.30 ч. ще бъдат раздадени стартовите номера на тимовете, което ще продължи до 10,15 ч. В 10,30 ч. ще бъде даден старт на щафетното тичане. Отборите би трябвало да бъдат по трима души, които ще се съревновават в продължение на една обиколка от 2 км за всеки член на тима. Задължително изискване е да има най-малко една дама в екипа. За искащите, които нямат съотборници, уредниците дават обещание да ги комбинират при старта. Желателно е всеки да носи занимателен коледен костюм – на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или най-малко да е с алена шапка или с рогца.

В часовете сред 11 ч. и 12 ч. е планувано награждаването на спечелилите и лотария с награди. В рамките на самодейността се провежда и брънч празненство, на което всеки искащ може да направи сладкиш, баница, ядене или напитка. Всеки, който  се включи в празненството, ще може да взе участие с още две листчета с томболата, показват още уредниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР