Коледният дух завладява столицата този петък, 22 ноември. За девети

...
Коледният дух завладява столицата този петък, 22 ноември. За девети
Коментари Харесай

Немският коледен базар в София стопля душата в студените дни

Коледният дух превзема столицата този петък, 22 ноември. За девети следващ път ще можем да се насладим на обичайния немски коледен базар в Градската градина, наоколо до Народния спектакъл. Питателни ястия, неустоими питиета, ръчно-изработени сувенири и занимателна музикална стратегия са единствено част от насладите, които можем да чакаме тази година.

„ Предоставяме опция на хората да се допрян до обичайния коледен дух на Германия и Австрия. Всички се забавляват доста, атмосферата е страхотна. Предлагаме ястия като щолен, разнообразни колбаси, хлебчета, ръчно-изработени курабийки. Ще има греяно вино и пунш. Погрижили сме се за малчуганите - те ще могат да опитат детски пунш и разнообразни други вкусотии. Дядо Коледа ще бъде също там, с цел да чуе техните празнични стремежи “ - споделя австрийският артист Армин Ян Хофман, който от 5 години живее в България, а от 3 взе участие в организацията на коледния базар.

Базарът отваря порти за гости в 18 часа този петък. През седмицата стратегия ще има единствено вечер, а почивните дни ще оферират забавни интензивности през целия ден.
На сцената ще забележим обичани български музиканти, артисти от разнообразни музикални формати, както и чужденци. Базарът ще предложи и благотворителни начинания.

„ Здрав дух, крепко тяло - това е най-важното за нас. Когато душата ти се усеща добре, болесттите стоят настрани. На коледния базар хората не помнят времето, не помнят напрежението и се зареждат с положителни страсти. Надяваме се на хубаво време “ - споделя още Армин.

Базарът продължава до 21 декември, като за настоящата стратегия можете да се информирате в интернет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР