Коледните празници наближават неумолимо, а с тях - освен празничната

...
Коледните празници наближават неумолимо, а с тях - освен празничната
Коментари Харесай

6 начина да направим коледната маса специална

Коледните празници наближават непреклонно, а с тях - с изключение на празничната атмосфера, идват и редица задания. Като това да купим дарове, да организираме посещаване на родственици или приемане на други посетители, както и да уточним менюто за тържествената вечеря .
 Поинсетия, коледна звезда и пет неточности в развъждането й
5 неточности при развъждането на коледна звезда

Цветето, което е знак на Коледа

Един от методите да я създадем в действителност специфична е освен това, което ще сервираме на масата, само че и в какво и по какъв начин ще го сервираме. Казано с елементарни думи: по какъв начин ще декорираме празничната софра, с цел да бъде в действителност... празнична.

Ето пет оферти, с които да подредим красива и непредвидена коледна маса.

Покривката
 Снимка 598915

Каквото и да си приказваме, няма по-тържествена от бялата завивка от качествена материя. Избираме такава от, тъй като този модел е обработен против петна и тъй като имаме вяра в качеството на текстила на датската верига. Цена: 35 лева

Приборите
 Снимка 598917

Прибираме ежедневните, които употребяваме, и вадим среброто от раклата на баба. Ако не разполагаме с такова, имаме опцията да купим красиви нови принадлежности за специфични случаи, с които да прибавим доза разкош. А какъв по-добър вид от вилици, ножове и лъжици в златисто. Тези са от. Цена: 69.90 лева

Чашите
 Снимка 598916

Трябват ни най-малко няколко - за вино (бяло и червено), за вода, както и за шампанско. За последното се стопираме на този модел, който въпреки и от стъкло, а не кристал, ни се коства задоволително церемониален. От. Цена: 7.99 лева за брой.

Чиниите

Коледа е моментът, когато да си позволим нещо в действителност особено. Като съдовете на българското студио. Цена по питане.

Десертите
 Снимка 598918

Няма по какъв начин да минем без сладкиши на коледната софра, а грациозен метод да ги поднесем е в подложка на две равнища. Спираме се на този бюджетен вид от в хубав елхово зелен цвят и ръбове в златисто, които подхождат на приборите ни. Цена: 25 лева

Специалният акцент
 Снимка 598919

Кой ще е обектът на масата, който всички ще разискват? Избираме да е тази красива кана от издухано стъкло, създадена по всички обичаи на бохемските майстори. От. Цена: 360 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР