Коледните подаръци са трудна работа понякога. Купуваш едно, подаряваш го,

...
Коледните подаръци са трудна работа понякога. Купуваш едно, подаряваш го,
Коментари Харесай

Най-странните коледни подаръци, които звездите някога са получавали

Коледните дарове са сложна работа от време на време. Купуваш едно, подаряваш го, само че на другия човек не му харесва. Е, евентуално не ви го споделя, с цел да не ви обиди, само че сигурно съвсем всеки се е сблъсквал с сходно нещо в един или различен миг. Ето за какво е добре през годината да си водите мемоари, в случай че в инцидентен диалог някой ви показа, че желае доста нещо. Ако е по джоба ви, то си коства да разберете преди Коледа дали си е купил мечтаното към този момент. Ако не е, то действайте. Днес ви описваме за дарове на звезди, които в миналото са получавали:

Подаръкът, който несъмнено ни оставя без думи е този на Риана. Нейна близка другарка ѝ връчва статуя на надуваем делфин. Той е ситуиран върху автобиографична книга за боксьора Мохамед Али. Книгата пък е поставена върху стол, към който има нанизана гума. Оказва се, че това в действителност е арт творба на авангарден създател.

Виж още:

Джон Леджънд подарява на брачната половинка си - моделът Криси Тейгън, голяма буца…кашкавал. Няма спор, че подаръкът е удобен, защото евентуално ще имат кашкавал за една година напред, само че доста от почитателите им в обществените мрежи попитаха дали това е подобаващият подарък за Коледа?

Виж още:

Помните ли времето, когато Тейлър Суифт се срещаше с Калвин Харис. За да му се изясни във безконечна обич, тя му подарява маслиново дърво. Звучи като доста благ подарък, защото се има вяра, че дървото живее хиляда години, само че надалеч не е подобаващ подарък за някого, с който ще си единствено за 15 месеца. Толкова изкара любовта сред двамата и в този момент евентуално дръвчето подухва на Харис единствено тъжни мемоари.

Виж още:

Кание Уест подарява ръчно нарисувана чанта на Ким Кардашиян Коледата, преди да сключат брак. Оттогава двамата вземат решение да спрат с традицията за замяна на дарове.

Изображение: https://www.instagram.com/badgalriri/, https://www.instagram.com/taylorswift/, https://www.instagram.com/chrissyteigen/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР