Коледните дни отминаха, но не губете настроение - помагаме ви

...
Коледните дни отминаха, но не губете настроение - помагаме ви
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и дъщеря ѝ борят стихии, Кейт Бланшет е в неизвестност, а Маколи Кълкин не е съвсем сам вкъщи

Коледните дни отминаха, само че не губете въодушевление - оказваме помощ ви с доза части и филмови откъси от миналата седмица, които привлякоха вниманието ни и събрахме в Плейлистът на Edna.

Пуснете ги и дано празничният дух бъде с вас през цялата година!

МУЗИКА

Старо, само че златно



Странно нещо са класиките – с изключение на със способността си да забавляват постоянно, ни свестяват и с безконечната си непосредственост до действителността. 47 години след оригинала това прави и кавърът на Майли Сайръс и продуцента Марк Ронсън на “Happy Xmas (War is Over)” , за който на китара оказва помощ и Шон Оно Ленън . Част от приходите на песента отиват за благотворителната организация на Йоко Оно “Spirit Foundations”, учредена дружно с Джон Ленън.

Без граници



Дженифър Лопес изпраща сполучлива година с няколко нови части, специфичната видео премия на MTV „ Авангард “ и нов филм със свое присъединяване. Към лентата „ Втори късмет “ е песента “Limitless” , която бележи и първият път, в който певицата режисира свое видео. В облика на дребната Джей Ло влиза 10-годишната ѝ щерка Ема , с която дружно потвърждават, че дамата е мощ, която мъчно може да бъде спряна.

Самота x 4



Година след успеха си в XFactor девойките от 4Magic издадоха второ парче. Противно на заглавието си, „ Колко ми липсваш “ не е кавър на шлагер от близкото поп минало – текстът е дело на четирите пловдивчанки, а музиката и аранжимента още веднъж е на румънския продуцент Monoir , който работи и по дебютния им сингъл на групата “Together”. Новото видео е минималистично и стилно, само че не бихме отказали обаче да чуем и нещо по-различно в музикално отношение от Елия, Никол, Валентина и Елеонора.

КИНО

Дрескод: черно



Холивуд отваря нова страница за поредицата „ Мъже в черно “, само че в костюмите този път няма да бъдат Уил Смит и Томи Лий Джоунс. На тяхно място идва по-уравновесен състав откъм пол и цвят на кожата в лицето на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън . В „ Мъже в черно: Глобална опасност “ те ще пазят Земята от нашественици благодарение на по-вещите Лиъм Нийсън и Ема Томпсън .

Ще срещнеш висока светлокоса непозната



Когато намира непозната чанта в метрото, младата и наивна Франсис ( Клоуи Грейс Мориц ) връща я връща на притежателката ѝ – учителката по пиано Грета, на която ѝ липсва компания. Доброжелателната и самотна на пръв взор жена обаче стартира да завладява всекидневието ѝ, до момента в който скоро не стане ясно, че вдовицата не е тази, за която се показва. Изабел Юпер свети в основната роля в „ Грета “ , която чакаме през пролетта.

Майката дезертьор



Още една причина да чакаме по-топло време е „ Къде си, Бернадет “ – екранизация по едноименния разказ, където Кейт Бланшет ще бъде търсена в основната роля. Бернадет се радва на сполучлива кариера, любящ брачен партньор и мъдро дете, само че има уплаха от открити пространства . Малко преди фамилното пътешестване до Антарктика, което щерка ѝ си пожелава поради своя отличен триумф, Бернадет ненадейно изчезва . Тогава 15-годишната Бий се впуска в следствие, с цел да открие какво в действителност се е случило с майка ѝ и да опознае предишното ѝ.

ОЩЕ

Отново у дома, само че не толкоз самичък



Засичате го по малкия екран всяка година, само че ние, израсналите със „ Сам у дома “ , не бихме могли да си представим Коледата без филмите с Маколи Кълкин . Затова и се зарадвахме на тази реклама на Гугъл Assistant, която не оставя Кевин напълно без компания. Освен да ни подсети какъв брой време е минало от 90-те насам обаче, клипът ни подухва на мисълта, че може би е време за продължение на коледната класика , което би пристигнало в точния момент за нашите деца.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР