Коледната декорация на столицата се оказа първият грандиозен провал на

...
Коледната декорация на столицата се оказа първият грандиозен провал на
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: Васил Терзиев и Борис Бонев, вие сте позор!

Коледната украса на столицата се оказа първият величествен неуспех на новата кметска администрация в София. След кичозните и нелепи арки от " АлиЕкспрес " пред храм-паметник " Св. Александър Невски " столичани останаха изумени за какво на емблематичния бул. " Витоша " няма никаква коледна декорация. 

Това провокира пиарът на ГЕРБ да изрази своето отвращение във фейсбук: 

11 декември: Няма нито 1 коледна светлинка/украса по пешеходната “Витошка ” (топ център на София)
Васил Терзиев и Boris Bonev, вие сте срам!

" Тази година коледната декорация се показва в паднали клони и претъпкани кофи за боклук… ", дава отговор му Marin Marinov. " Това е новото ръководство. Украса няма, добре е, че и сняг няма, тъй като бедствието ще пристигна отново.
Пълна покруса.....Горката ни, родна София... ", добавя Анелия Торошанова. Гневните мнения и реакции са стотици на брой.



Още по-фрапиращото е, че единствено преди три години от " Спаси София ", които в този момент претендират за шефското място в Столичния общински съвет, са подлагали на критика бедната декорация на Фандъкова по столичните улици.

" За поредна година коледната декорация на София е повече от мизерна. Общината разчита на частни компании, които да извадят старите неестетични гирлянди с рекламна цел, с цел да има най-малко някакво чувство за идните най-светли празници. За последните години нищо не се промени - украсата е банална, безвкусна, незабележима и една и съща от години ", 

пишат през 2020 година от " Спаси София ". И с просто око обаче е видно, че на фона на сегашния срам и липса на каквото е да е коледно въодушевление по софийските улици, предходната декорация е напряко богата. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР